hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Akbank’tan Türkiye’de bir ilk: Selfie ile giriş

    Akbank’tan Türkiye’de bir ilk: Selfie ile giriş
    expand
    KAYNAKAA

    Günlük hayatın içinde olan ve hayatı kolaylaştıran Akbank, yüz tanıma teknolojisini kullanarak bankacılık uygulamalarında bir ilki gerçekleştiren banka oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bankadan yapılan açıklamaya göre, teknolojideki gelişmeleri bankacılık ürün ve hizmetlerine aynı hızda uyarlayarak müşterilerinin hizmetine sunan Akbank, yüz tanımlama teknolojisi ile Akbank Direkt'e "Selfie ile Giriş" yapabilme imkanı sunuyor.

    Akbank yeni projesini tanıttı

    Açıklamada görüşlerine yer verilen Akbank Direkt Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Tolga Ulutaş, selfie çekmenin hayatın vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

    "Biz de Akbank olarak hayatın kalbindeyiz. Selfie hayatımızın bu kadar içine girmişken, biz de 'Akbank Direkt'e selfie ile giriş neden yapılamasın?' dedik ve Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Artık müşterilerimiz, Akbank Direkt'e yüzlerini tanıtıyor ve şifre girmeye gerek olmadan selfie'leri ile giriş yapabiliyor. Kesintisiz yatırım yaptığımız dijital teknoloji, müşterilerimiz ile aramızda özel bir iletişim köprüsü de oluşturuyor.

    Dijital teknolojideki gelişimi müşterilerimizin olduğu her platformda yanlarında olmak için bir fırsat olarak görüyoruz. Akbank olarak, modern hayat alışkanlıklarından ilham alarak insan odaklı teknolojiler geliştiriyoruz. Bu özelliklerimizle Türkiye’de bankacılık sektörünün dijital dönüşümüne liderlik etmeye devam edeceğiz."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow