hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Belgrad Ormanı gece koşucularını ağırlayacak

    Belgrad Ormanı gece koşucularını ağırlayacak
    expand

    Küresel performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, gece koşularının ikincisini Belgrad Ormanı'nda gerçekleştirecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ulusal ve uluslararası spor organizasyonları düzenleyen Uzunetap’ın iş birliğiyle düzenlenecek olan koşularla, katılımcılar gece koşmanın heyecanını deneyimliyor. 9 Eylül günü saat 19:00 itibariyle başlayacak olan kit teslimi, keyifli etkinlikler ve çekilişler ile devam edecek. Akşam saat 22.00’da başlayacak olan yarış, 6 km ve 12 km kategorilerinde gerçekleşecek.

    Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası, dereceye giren yarışmacılara ise koşu sonrası düzenlenen törende kupa ve ödül olarak Under Armour’dan hediye çeki verilecek. Under Armour Gece Koşuları'nda sağlık sponsoru Acıbadem ve zaman sponsoru Garmin’in yanı sıra supplementler.com, Redbull, n11.com, Zubizu, Crate and Barrel ve Muscle Up Sport gibi önemli destekçiler, farklı sürprizler ile yer alacak.

    9 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek Under Armour Gece Koşuları’na katılarak bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyenler, Uzunetap'ın sitesindeki başvuru formunu doldurarak başvurabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow