hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Devlerin katıldığı yarışmada üç ödülle döndü

    Devlerin katıldığı yarışmada üç ödülle döndü
    expand

    Afiş, reklâm ve tasarım dünyasının en prestijli ödüllerinden Graphis Poster Annual 2019’da 5 farklı çalışmasıyla yer alan Monroe Creative Studio, bir altın ve 2 gümüş ödülle döndü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Londra ve İstanbul merkezli tasarım ofisi Monroe Creative Studi, Graphis Afiş Yıllığı (Graphis Poster Annual) 2019’da 5 farklı çalışmasıyla yer aldı. Dünyanın en yaratıcı ve başarılı grafik tasarımlarının yer aldığı yıllıkta ofis, aynı zamanda bir çalışmasıyla altın, iki çalışmasıyla da gümüş ödülün sahibi oldu.

    1944'ten bu yana...

    1944’ten bu yana yayınlanan ve grafik tasarım alanında yılın en yaratıcı çalışmalarına yer veren yıllık, reklam ve tasarım alanının da en prestijli ödülleri arasında görülüyor.

    Doğru yolda olduğumuzun göstergesi

    Hatice Çağlar ve Onur Gökalp tarafından 2011 yılında İstanbul’da kurulan tasarım ofisi İngiltere ve Türkiye genelinde faaliyetlerini sürdürüyor. Elde edilen başarıdan duydukları mutluluğu dile getiren Çağlar ve Gökalp şu açıklamada bulundu:  “Monroe’nun en büyük gücü disiplinler arası çalışmalara imza atmasından geliyor. Tasarım ve iletişimi çalışmalarımıza entegre ederek her ikisinin gücünden de faydalanıyoruz. Dünya genelinde birçok global ajans ve tasarımcının yer aldığı böylesine önemli bir yıllıkta bu gücü kullanarak var olmamız, dahası ödül kazanmamız hem gurur verici hem de doğru yolda olduğumuzun göstergesi.”

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow