hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünyanın en önemli gıda fuarı kapılarını açıyor!

    Dünyanın en önemli gıda fuarı kapılarını açıyor
    expand

    Dünyanın en önemli yaş meyve-sebze fuarı Fruit Logistica 2018, 7-9 Şubat tarihleri arasında Berlin'de gerçekleşecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    7 binden fazla ziyaretçisi ve 3 bine yakın katılımcısı ile yaş ürün ticareti için en önemli uluslararası fuar olarak öne çıkan Fruit Logistica, 7-9 Şubat 2018 tarihleri arasında Berlin'de gerçekleşecek.

    Yaş meyve-sebze ambalaj alanının en önemli liderleri arasında sayılan International Paper, Fruit Logistica 2018'de yeni oluklu ambalaj çözümlerini tanıtacak. International Paper İtalya'nın ödüllü çözümü Econtray™ ile Olmuksan IP'nin ödüllü ürünü V50 Narenciye Kutusu da etkinlikte ziyaretçilerle buluşacak.

    International Paper EMEA Oluklu Ambalaj Bölümü Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Eric Chartrain, “Günümüzde müşteriler; daha sürdürülebilir, yüksek kaliteli baskı sunan ve tedarik zincirindeki zayiatın ortadan kaldırılmasına yardımcı olan daha iyi ambalaj çözümleri konusunda her zamankinden daha fazla ısrarcılar” dedi. Chartrain, sözlerine şöyle devam etti: “Gücümüzü, yerel olarak faaliyet gösterebilmemizin yanı sıra global imkânlarımızla da müşterilerimizi destekleyebilmemiz sayesinde onların işlerini daha iyi hâle getirmelerine yardımcı olmamızdan alıyoruz.”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow