hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hepsiburada.com'a 3 farklı araştırmada birincilik

    Hepsiburada.coma 3 farklı araştırmada birincilik
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    E-ticaret platformu Hepsiburada.com "internet reklamları en başarılı bulunan", "en düzenli online alışveriş yapılan" ve "en cool online alışveriş sitesi" seçildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hepsiburada.com, Digital Age dergisinin pazarlama ajansı ve araştırma şirketi FikriMühim ile birlikte hazırladığı, internet kullanıcılarının internet reklamları konusundaki görüşlerini içeren araştırmada, internet reklamları en başarılı bulunan e-ticaret sitesi oldu.

    "Her Şey Ayağına Gelsin" reklamlarının yanı sıra önemli günler ve dönemler için kurgulanan internet reklamları, hepsiburada.com'u birinci sıraya taşıdı.

    Hepsiburada.com, Digital Age Dergisi'nde yayınlanan ve FikriMühim'in, WebLoyalty firması için yaptığı "nakit geri ödeme sistemleri" araştırmasında yüzde 40'lık oranla internet kullanıcılarının en düzenli online alışveriş yaptıkları e-ticaret platformu oldu.
    Otomobil almak için tam zamanı!
    Gençler "En cool hepsiburada.com" dedi

    Marketing Türkiye Dergisi'nin araştırma şirketi Roamler Türkiye'ye yaptırdığı "en cool markalar" çalışmasının sonuçları yayınlandı.

    Hepsiburada.com, 18-24 yaş aralığındaki 900 gencin katıldığı bu araştırmada, gençler tarafından "en cool online alışveriş sitesi" seçildi.

    Hepsiburada.com, araştırmaya katılan internet kullanıcıların %28.1'lik kesimi tarafından birinci olarak değerlendirildi. Kullanıcıların en cool marka seçimlerinde çığır açma ve yeniliği temsil etme özelliklerinin belirleyici olduğu belirtildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow