hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Huncalife temsilci sayısını 100 bine çıkarmayı istiyor

    Huncalife temsilci sayısını 100 bine çıkarmayı istiyor
    expand

    60 yıl önce kurulan ve 2013 yılından bu yana doğrudan satış pazarında hizmet veren Hunca'nın Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Hunca, düzenlediği basın toplantısıyla 2017 yılını değerlendirirken, 2018 beklentilerini açıkladı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    60 yıl önce Adnan Hunca tarafından kurulan yüzde yüz yerli sermayeli Hunca, günümüzde Çerkezköy’de yer alan 24 bin m2’lik, Ortadoğu ve Balkanların en büyük kişisel bakım ürünleri tesislerinde, 2 binden fazla farklı ürün üretiyor. 2013 yılında, Huncalife markasıyla ağırlıklı olarak dünyaca tanınmış markaların da rekabet ettiği doğrudan satış sektörüne girildi. Huncalife sistemi hakkında bilgi veren ve 2018 sonuna kadar Huncalife temsilci sayısını 100 bine çıkarmayı hedeflediklerini açıklayan Hunca Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Hunca açıklamaları şöyle: 

    “Huncalife şemsiye markası altında 2013 yılından bu yana doğrudan satış sektöründe hizmet veriyoruz. Kişisel etkileşimin yoğun olduğu doğrudan satışta fonksiyonel ürünlerin satışı kolaylaşmaktadır. Çünkü ürünlerin anlatılması, hatta denenmesi ve uygulanması gerekebilir. Bu doğrudan deneyim ve yüz yüze iletişim biçimi, doğrudan satışı perakendeden ayıran en önemli özelliklerden biridir. Huncalife olarak bağımsız temsilciler aracılığı ile ürünlerimizi nihai tüketicilerle buluşturuyoruz. Aylık kampanyalar belirleyerek hazırladığımız kataloglar aracılığıyla ile tüketicilerimizi uygun fiyata, kaliteli ürünlerle buluşturuyoruz. 

    Huncalife ile eşe, dosta, akrabaya, arkadaşa ürünleri anlatarak kullandıkça kazanan, kazandıran ve dolayısıyla “Ek Gelir” imkânı yaratan bir yapı sunuyoruz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bağımsız temsilciler, kendileri için çalıştıklarından her türlü satış taktiği, pazarlama planı, promosyon aktivitelerini kendileri oluşturup takımlarını yönetiyorlar. Aslında temsilcilerimiz, perakendede faaliyet gösteren firmaların küçük bir versiyonudur. Her bir bağımsız temsilciyi mikro işletmeler olarak düşünebiliriz.

    Hunca’nın 60 yıllık kozmetik deneyimi, %100 yerli marka olması, sağlıklı hammadde kullanması, çevre dostu üretim yapması, sektördeki en yüksek

    kazanç fırsatı, Türkiye’nin tüm şehirlerinden kayıt almamız, kariyer & gelişim fırsatı sunmamız, miras bırakabilme fırsatı tanıması gibi olanaklar Huncalife’ı rakiplerinden ayrıştırmaktadır. Ayrıca, %40 katalog kazancı, %35’e varan ek prim imkânı, seviye ödülleri ve yenilenen araç programı ile en çok kazandıran doğrudan satış şirketiyiz.

    Huncalife temsilcileri, çalıştıkları kadar gelir elde ederler. Doğrudan satışın en önemli özelliği esnek zamanlı çalışma, düşük sermaye ile iş kurabilme, yaş-cinsiyet-deneyimi gerektirmeden iş sahibi olabilme, şirketlerin verdikleri eğitim desteklerinden yararlanabilme imkânı sunmasıdır. Temsilcilerimize ayrıca 7 gün 24 saat online alışveriş yapabilme rahatlığı ile “Kapıda Ödeme”, nakit ödeme, banka havalesi ile gibi farklı ödeme seçeneklerini sunuyoruz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Kadınların kazanması, ailenin kazanması demek"

    Huncalife temsilciliği özellikle evde oturan hanımlar için son derece uygun, zaten temsilcilerimizin %85’inin kadın olması da bunun en önemli göstergesi.

    Özellikle kadınlarımızın aile bütçesine katkıda bulunmalarını, ekonomik özgürlüklerine kavuşmalarına destek olmayı hedefliyoruz. Huncalife ile insanımızın hayatlarını değiştiriyoruz. Çünkü biliyoruz ki kadınların para kazanması ailelerin de kazanması demek.

    Temsilcilerimizin yaptıkları geri bildirimlerde, birçok girişimcimizin çocuklarını iyi okullarda okuttuklarını, evlerini değiştirdiklerini, çalışma saatlerini kendileri belirledikleri için eşlerine ve çocuklarına, kendilerine daha çok vakit ayırabildiklerini biliyoruz. Bu geri bildirimler bizim de motivasyonumuzu yükseltiyor ve bizleri gururlandırıyor. 

    "800 çeşit ürüne sahip"

    Huncalife sistemiyle satışa sunulan yaklaşık 800 çeşit ürün arasında, kişisel bakım, saç bakım ve kokular en çok satılan ilk üç kategori. Toplam satışların %36’sını kişisel bakım ürünleri oluşturuyor. Satışlardan en yüksek payı olan diğer gruplar ise %16 saç bakım ve %15 kokular. Huncalife ürün gamı içerisinde yer alan detarjanlarda, paraben, formaldehit, fenol, amonyak, naftalin, kresol, ksilen, kerosen, fosfat, klorür ve ağartıcı gibi zararlı bileşenler kullanılmıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    90 Ülkeye ihracat

    90 ülkeye kozmetik ürünleri ihraç eden ve her kıtada faaliyet gösteren Hunca, Huncalife doğrudan satış sistemini yurt dışına da taşımaya başladı. Çek Cumhuriyeti, Slovakya ve Macaristan’da başlayan Huncalife sistemi için Kuzey Afrika ülkeleri, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetler ile de görüşmeler sürüyor."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow