hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koç Holding açıkladı! Tat Gıda'nın satışında ikinci faza geçildi

    Koç Holding açıkladı Tat Gıdanın satışında ikinci faza geçildi
    expand

    Koç Holding'in 56 yıllık şirketi Tat Gıda satılıyor. Holding daha önce yaptığı açıklamada şirketin satışına ilişkin görevlendirmeler yapıldığını açıklamıştı. Bugün yapılan KAP açıklamasında şirketin satış aşamasının ikinci faza geçtiği duyuruldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'nin en köklü gıda şirketlerinden Tat Gıda'nın satışında sona yaklaşılıyor. Koç Holding, Tat Gıda'yı satmak için harekete geçti. Holding, daha önceden yaptığı KAP açıklamasına ek olarak bugün de duyuru yayımladı ve Tat Gıda'nın satışı için uygun görülen adaylarla gizlilik hükümlerine uymak kaydıyla detay inceleme ve bağlayıcı teklif verme aşamalarının yer alacağı ikinci faza geçildiğini açıkladı.

    Koç Holding yaptığı açıklamada şunlara değindi:

    Bağlı ortaklıklarımızdan Tat Gıda Sanayi A.Ş. ("Tat Gıda") tarafından 22.05.2023 tarihinde yapılan özel durum açıklamasında özetle, Şirketimizin sahip olduğu Tat Gıda paylarının satışı dahil stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi amacıyla bir çalışma başlatıldığı, konuyla ilgili finansal danışmanlık alınması için görevlendirme yapıldığı ve ön çalışmalara başlandığı ancak söz konusu tarihte somut bir karar alınmadığı kamuya duyurulmuştur.

    Kaynak: Hurriyet.com.tr / Burak Taşçı

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow