hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sporseverler ile antrenörleri bir pazarda buluşturdu

    Sporseverler ile antrenörleri bir pazarda buluşturdu
    expand

    Türkiye’de spor salonlarının ve salonların üye sayıları artarken bireysel antrenör arayışları da hız kazandı. Sporseverlerin antrenör arayışından ve ihtiyacından yola çıkan bir girişimci ortak bir pazar yeri kurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor yaparken birlikte çalışacak kişisel antrenörü bulma sorununu çözme fikrinden yola çıkan spor akademisi mezunu Serkan Karateke, spor eğitmenleriyle kişisel antrenör arayanları bir araya getiren bir pazar yeri olan kolayfit.com’u kurdu.

    Kurumsaldan girişimciliğe

    Üniversite sonrasında başta sağlık, telekomünikasyon ve internet sektörleri olmak üzere kurumsal dünyada şansını denediğini aktaran Karateke, kurumsal hayatta mutlu olamayacağına karar vererek kolları sıvadığını belirtti.

    Karateke, “Artık spor yapmak isteyen herkes oturduğu yerden, kimseden tavsiye dahi almaya ihtiyaç duymadan kriterlerine uygun spor eğitmenine ulaşabilecek, profilini inceleyebilecek ve ücretsiz teklif alabilecek” diyor. Spor meraklılarının günlerce belki haftalarca araştırıp, vaktini kapı kapı dolaşarak eğitmen bulmak için harcadıklarını ifade eden Karateke, şunları söyledi: “İster eğitmen sizin yanınıza, isterseniz siz eğitmenin yanına giderek spor yapmaya gidebileceksiniz. Spor eğitmenlerinin tek adresi olmaya en büyük aday olan bu girişimde eğitmenler için sayısız müşteri fırsatı var. Ders fiyatlarını, öncesi-sonrası fotoğraflarını, sertifikalarını, Youtube videolarını, uzmanlıklarını gibi daha birçok kendileriyle ilgili bilgiyi tek yerde toplayarak ders almak isteyen herkesin görebilmesini sağlıyorlar. Ayrıca diyetle, yaşadığınız sakatlıklarla ve daha birçok konuyla ilgili uzmanlarından yazıları okuyabilir, ideal kilonuzu öğrenebilirsiniz.”

    Kolayfit.com’un şu anda 300 spor eğitmeni, 200 üye ve 100 eğitime sahip olduğunu anlatan Karateke, “Yılsonu hedefimiz 500 spor eğitmeni ve 500 üyeye ulaşmak” diye konuştu.

    Yatırımcılar görüşüyor

    Girişimin henüz yatırım almadığını belirten Karateke, “Şu anda 2 ayrı yatırımcıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Ayrıca Etohum Girişimci Yakın Takip Programı’na seçildik. Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow