hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turkcell'e "En İyi Ürün" ödülü

    Turkcelle En İyi Ürün ödülü
    expand

    Turkcell, "TıklaKonuş" servisi ile Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından "Müşteriye Hizmet İçin En İyi Ürün veya Çözüm" dalında birinciliğe layık görüldü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmanın kazananları Barcelona'da devam eden GSMA Mobil Dünya Kongresi'nde açıklandı.

    Turkcell, Dünya GSM Birliği (GSMA) tarafından bu yıl sekiz kategoride ve 31 ayrı dalda verilen "2012 Global Mobil Ödülleri"nin kazananlar listesine Türkiye'nin adını yazdırdı.

    Dünyada bir ilk olan ve Turkcellilerin Facebook'ta birbirlerinin numarasını görmeye ya da numara çevirmeye gerek kalmadan tek tıklamayla sesli arama yapabilmelerini sağlayan "TıklaKonuş" servisi, "Müşteriye Hizmet İçin En İyi Ürün veya Çözüm" dalında 5 büyük rakibini geride bırakarak birinciliğe hak kazandı.

    Tüm dünyadan toplam 600 başvuru yapılan ve 158 finalistin yarıştığı GSM sektörünün en prestijli ödüllerinden biri olan yarışmada, Turkcell, "Müşteriye Hizmet İçin En İyi Ürün veya Çözüm" dalının yanı sıra "En İyi Mobil Para İnovasyonu" ve "Müşteri Güvenliği İçin En İyi Teknoloji Ürünü veya Çözümü" dallarında da ödüle aday gösterildi.

     Ciliv teşekkür etti

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, açıklamada yer alan değerlendirmesinde, TıklaKonuş'un dünya çapında bir ilk olduğuna dikkati çekerek, Turkcell olarak bu yıl "TıklaKonuş" ile GSMA'den bir "takdirname" kazandıklarını ifade etti.

    Turkcell'in dünya çapında ilklere ve "en iyi"lere imza atacak nitelikte olduğunu bu ödülle bir kez daha kanıtladığını vurgulayan Ciliv, bu servis ile dünyada bir ilke imza attıklarını ve GSMA'da Türkiye'nin gururu olduklarını kaydetti.

    Ciliv, "Ödülün gurur veren bir diğer yönü ise, bize kazananlar listesine ülkemizin adını yazdırma fırsatı vermiş olması. Türkiye'nin artık teknolojiyi ithal eden değil üreten ülke haline gelmesi için çok çalışıyor ve bu yoğun çabamızın sonuç verdiğini görmekten mutluluk duyuyoruz. TıklaKonuş, gerçek bir inovasyon. Biz de Turkcell olarak inovasyon kavramının doğal destekçisiyiz; yeni ve yaratıcı fikirlerin ekonomik değere dönüştüğünde anlamlı olacağını düşünüyoruz. TıklaKonuş'un hayata geçirilmesinde emeği olan tüm Turkcell çalışanlarına ve bu servisi hızla benimseyerek kullanmaya başlayan Turkcelllilere teşekkürlerimi sunmak isterim" ifadelerini kullandı.

    Turkcell TıklaKonuş

    Dünyada bir ilk olan TıklaKonuş servisi, web siteleri üzerinden "tek tık" ile iki kişi arasında sesli görüşme başlatma, yönetme ve sonlandırma hizmetlerinin gerçekleştirmesini sağlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüm Turkcelllilerin, birbirlerinin numarasını görmeye ya da numara çevirmeye gerek kalmadan tek tıklamayla sesli arama yapabildiği servis görüşmenin başlatıldığı web sitesine göre 1,5 TL ile 40 Krş arasında ücretlendiriliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow