hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SON DAKİKA | 2022 Asgari ücret belli oluyor... Asgari Ücret 4. toplantı ne zaman açıklanacak, saat kaçta?

    SON DAKİKA | 2022 Asgari ücret belli oluyor... Asgari Ücret 4. toplantı ne zaman açıklanacak, saat kaçta
    expand

    Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Asgari ücret 2022 maaş zammı merakla araştırılıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin pazartesi gününe işaret etmişti. Dün AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş asgari ücret ne kadar olacak ve ne zaman açıklanacak sorularına yanıt verdi. Gelen son dakika haberine göre asgari ücret 16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 15:00'te açıklanacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Asgari ücret ile ilgili son haberler belli oldu. Son dakika gelişmesine göre; asgari ücret 2022 maaş zam oranı ne kadar olacak? sorusunun yanıtı ilgiyle takip ediliyor. Asgari ücret 4. toplantının hangi gün, ne zaman ve saat kaçta yapılacağı da sorgulanan diğer konular arasında yer alıyor. İşte Asgari ücrete dair yapılan son dakika açıklamaları...

    Asgari ücret 4. toplantı ne zaman yapılacak?

    Asgari ücret 4. toplantısı bugün saat 11:00'de yapıldı. Toplantı sonrasında nihai kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak. Asgari ücretti zammı 16 Aralık 2021 Perşembe günü saat 15:00'te Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacak.

    Asgari ücret ne kadar olacak? sorusuyla ilgili de açıklama yapan Kurtulmuş, '' Bunu tam olarak söylemek mümkün olmaz. Beklentiler çerçevesinde bunu belirleyeceğiz. İnşallah herkesin tatmin olduğu bir rakam olacak. Benim de gönlüm geçen senekinin üstü ama reel rakamları konuşmak lazım. İşçi kesiminin de taleplerini karşılayacak bir asgari ücret ortaya çıkacaktır. '' cümlelerini belirtti. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow