hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: Bakan Albayrak'tan marketlerle ilgili önemli açıklama

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    İş dünyası temsilcilerinin katıldığı "Adım Adım Ekonomi Antalya" toplantısında konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, pazar ve market fiyatları arasında fark olduğunu belirterek "Markette istediğimiz rakamlar yok. Onlarla konuşacağız" açıklamasında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşte Bakan Albayrak'ın konuşmasından satır başları:

    Ekonomide büyük bir değişim, tarihi bir dönüşüm başlattık. 2013 yılından beri verdiğimiz mücadeleye baktığımızda ekonomik olarak hiçbir ülke bunun altından kalkamazdı. 5 senede yaşadıklarımızı bir biz biliriz bir de vatandaşlarımız bilir. Tüm bu olanlara rağmen demokrasi ve ekonomimizi dimdik ayakta tuttuk.

    "Onlarla konuşacağız"

    2019'u çok ama çok güçlü adımlar atarak daha iyi bir noktada tamamlayacağız. Hal yasası ile ilgili ortaya koyulan kaygıları not ettik. Nasıl iyi bir düzenleme yapılabileceğini Ankara'da takip edeceğiz. Hal yasası ile ilgili ortaya koyulan kaygıları not ettik. Nasıl iyi bir düzenleme yapılabileceğini Ankara'da takip edeceğiz. Marketlerde istediğimiz fiyatlar yok. Onlarla da bu konuyu konuşacağız. Pazar ve market arasında ciddi fiyat farkı varsa demek ki marketlerimiz beklenen katkıyı yapmıyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow