hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika: İşte merak edilen tanzim satış çadırları

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Belediyelerin sebze-meyve satışı yapacağı tanzim satış çadırları Ankara'da kurulmaya başlandı. CNN TÜRK vatandaşların merak ettiği o çadırları görüntüledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son günlerde sık sık gündeme gelen tanzim satış çadırları Ankar'da kurulmaya başlandı. CNN TÜRK muhabiri Gülşen Coşkun o çadıra girdi ve önemli bilgiler paylaştı.

    Belediyelerin sebze-meyve satışı yapacağı "tanzim satış" başlıyor. İlk çadırlar Ankara'da kurulmaya başlandı. Ankara'daki bu çadırda sadece sebze satılacak. "Halk sebze üreticiden tüketiciye" , "Enflasyonla topyekün mücadele" logolarının bulunduğu çadırda "şok fiyat" yazan etiketler dikkat çekti. Ankara'daki bu çadırda 7 ürün olacak. Bu ürünler ise ; patates, soğan, kabak, domates, salatalık, biber, patlıcan... Bu sebzelerde üretici fiyartları geçerli olacak. Fiyatlar pazartesi günü belli olacak.

    Ankara'daki tanzim satış bölgelerine ürünler; Antalya, Kütahya, İzmir, Mersin ve Ankara'daki Tarım Kredi Kooperatifleri'nden gelecek. Ankara'da ilk önce 15 satış çadırı açılacak ve bu sayı 30'a yükseltilecek. İlk etapta, Sıhhiye, Kızılay Meydanı, Kurtuluş, Ulus metro çıkışı, Mamak İtfaiye Meydanı tanzim satış noktaları olacak. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son dakika: İşte merak edilen tanzim satış çadırları

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow