hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto 16 Nisan 2024 sonuçları | Süper Loto çekilişi ve bilet sorgulama sayfası

    Süper Loto 16 Nisan 2024 sonuçları | Süper Loto çekilişi ve bilet sorgulama sayfası
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Devirli ikramiye tutarlarıyla birlikte devasa ikramiyeye sahip olan Süper Loto’da yeni çekiliş 16 Nisan 2024 günü yapılacak. Haftanın ilk şans oyunu çekilişinde gözler Süper Loto sonuçları için çekilişin yapılacağı canlı yayında olacak. 34 milyon 143 bin liralık devirli tutara sahip şans oyununda çekiliş Milli Piyango TV’de canlı yayınlanacak. İşte Süper Loto 16 Nisan 2024 çekiliş sonuçları bilgisinin yer aldığı bilet sorgulama sayfası…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunları arasında en çok tercih edilenler arasında yer alan Süper Loto’da haftada 3 kez çekiliş gerçekleştiriliyor. Salı, perşembe ve pazar günleri yapılan çekilişlerde 6 talihli numara canlı yayında noter huzurunda tespit ediliyor. İlgiliyle takip edilen şans oyununda yeni çekiliş ise 16 Nisan 2024 tarihinde yapılacak. Bugünkü çekilişte ise devreden ikramiye tutarı tam 34 milyon 143 bin lira olarak belirlendi.

    SÜPER LOTO 16 NİSAN 2024 SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA

    16 Nisan tarihli yeni çekiliş saat 21.30’da başlayacak. Çekilişin sona ermesinin ardından millipiyangoonline.com çekiliş sonuçları sayfası üzerinden bilet sorgulama işlemi yapılabilecek.

    SÜPER LOTO SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

    Haftada 3 gün kazanma şansın var! Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan minimum 2, maksimum 6 tane bilirsen kazanan sen olursun! 6 bilen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow