hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto 18 Temmuz 2021 sonuçları canlı çekiliş sonrası Milli Piyango Online’da!

    Süper Loto 18 Temmuz 2021 sonuçları canlı çekiliş sonrası Milli Piyango Online’da
    expand

    18 Temmuz 2021 Süper Loto sonuçları 4 milyon 987 bin liralık devreden ikramiyeye sahip olan şans oyununda talihli rakamları gösterecek. 6 numarayı bilmeye çalışacak olan şans oyunu tutkunları büyük ikramiyenin sahibi olabilmek için mücadele edecek. Peki, Süper Loto 18 Temmuz 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta Milli Piyango Online adresinde olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftada 3 kez çekilişi yapılan Süper Loto’da bu haftanın son çekilişi 18 Temmuz’da gerçekleşecek. Önceki çekilişlerden 4 milyon 987 bin liralık devirli tutarı bulunan Süper Loto’da büyük ikramiyenin 5milyon lirayı aşması bekleniyor. İşte çekiliş öncesinde bilinmesi gereken detaylar…

    18 TEMMUZ 2021 SÜPER LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Süper Loto çekilişi bugün saat 21:30’da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftanın son çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

    Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 3 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve “millipiyangoonline.com” adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow