hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto 5 Nisan 2022 sonuçları bugün canlı çekiliş sonrası millipiyangoonline.com’da!

    Süper Loto 5 Nisan 2022 sonuçları bugün canlı çekiliş sonrası millipiyangoonline.com’da
    expand

    5 Nisan 2022 Süper Loto çekiliş sonuçları için gözler bugün Milli Piyango TV ve millipiyangoonline.com adresinde olacak. Tam 44 milyon 70 bin 924 liralık devirli ikramiye tutarın sahip şans oyununda kazandıran numaralar canlı yayında belirlenecek. İşte çekiliş öncesinde talihli adaylarının bilmesi gereken detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Loto’da 44 milyon lirayı aşan büyük ikramiye tutarı için sonuçlar canlı yayında noter huzurunda belirlenecek. Talihli adayları 6 rakamı da doğru tahmin ederlerse büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. Peki, çekiliş ne zaman olacak, kimler ikramiye kazanabilecekler?

    5 NİSAN 2022 SÜPER LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Süper Loto çekilişi salı günü saat 21:30’da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftanın ilk çekilişinde 2, 3, 4, 5 ve 6 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar. Çekiliş sonrasında ise ikramiye detayları netleşmiş olacak.

    Çekilişe katılmak isteyen kişiler kolon başı 3 TL ödeyerek şans oyununu oynayabilirler. Oyunu oynamak için Milli Piyango bayileri, mobil uygulaması ve “millipiyangoonline.com” adresi kullanılabilir. 18 yaşından büyük herkes şans oyununa dilediği takdirde katılabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow