hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Loto canlı çekiliş gerçekleşti! 19 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!

    Süper Loto canlı çekiliş gerçekleşti 19 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.comda
    expand

    Süper Loto canlı çekilişi gerçekleşti. Merakla beklenen 19 Kasım Süper Loto canlı çekiliş sonuçları Milli Piyango Online TV YouTube hesabından canlı gerçekleşti. 19 Kasım Süper Loto canlı çekiliş sonuçları Milli Piyango Online'da yer alacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şisal Şans ve Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen Süper Loto çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Haftanın belirli günlerinde Milli Piyango Online üzerinden canlı ve noter huzurunda yapılan çekiliş sonuçları milyonları zengin etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Salı günü gerçekleşen çekilişte şanslı rakamlar 5,18, 24, 28, 42, 51 olurken büyük ikramiye devir etmişti. Büyük ikramiyenin devretmesiyle Süper Loto 19 Kasım çekilişine olan ilgi daha çok arttı. Çekiliş saati yaklaşırken şans oyunu sevenler tarafından Süper loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? sorusu araştırılıyor. 19 Kasım 2020 Milli Piyango Online ile Süper Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı!

    Süper Loto sonuçları için tıklayınız.
     
    Süper Loto kaç para devretti?
    Süper Loto'da DEVREDEN BÜYÜK İKRAMİYE 13.133.653 TL oldu. Süper Loto çekilişi 21:30'da Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınlanacak. 
    Süper Loto canlı çekiliş gerçekleşti 19 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.comda

    Süper Loto ne zaman çekiliyor?

    Süper Loto haftanın üç günü çekilmektedir. Birçok vatandaş Süper Loto'nun çekiliş günlerini merak ediyor. Süper Loto Salı, Perşembe ve Pazarı günleri çekilmektedir. Saat 21:30'da çekiliş gerçekleşmektedir. 
    Süper Loto canlı çekiliş gerçekleşti 19 Kasım Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.comda

    SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

    Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

    İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler. Haftada 3 gün kazanma şansın var! Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilir. Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan minimum 2, maksimum 6 tane bilirsen kazanan sen olursun! 6 bilen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

    Tüm çekilişler canlı yayınlanıyor

    Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

    Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow