hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Thodex neden açılmıyor, çöktü mü, neden kapandı? Yerli kripto para borsası Thodex battı mı? Thodex nedir? Kripto dünyası şokta!

    Thodex neden açılmıyor, çöktü mü, neden kapandı Yerli kripto para borsası Thodex battı mı Thodex nedir Kripto dünyası şokta
    expand

    Türkiye'de aktif olarak alım satım yapılan kripto para alım satım uygulaması olan Thodex'te bazı kullanıcıların paralarını çekmede sıkıntı yaşadıkları gündeme gelmişti. Yaşananların ardından vatandaşlar Thodex çöktü mü neden açılmıyor sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, Thodex neden açılmıyor, çöktü mü? Yerli kripto para borsası battı mı? İşte Yerli kripto para borsası Thodex'in açıklaması..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Son günlerin sıkça aranan konu başlıkları arasında Thodex çöktü mü neden açılmıyor sorusu geliyor. Thodex'te para çekme sorunu yaşanan binlerce vatandaş yaşanan sorun ardından şirket ile iletişime geçmeye çalıştıklarını ve gereken açıklamayı alamadıkları yönünde sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunmuş. Sorunu yaşayan birçok kullanıcının olmasının ardından kullanıcılar Thodex çöktü mü, neden para çekilmiyor gibi sorulara yanıt aramaya başlamıştı. Konuyla ilgili Thodex'ten beklenen açıklama geldi.

    Türkiye'de hizmet veren Thodex'e ilişkin de gelişme yaşandı.  2017 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren Thodex kripto para borsası yaptığı açıklama ile işlemlerini durdurdu. Dün akşamdan bu yana işlem yapılamayan kripto para borsasına üye olanlar suç duyurusunda bulunmaya başladı. 

    Thodex’ten yapılan açıklamaya göre bir kuruluşun şirkete yatırım yapmak istemesi nedeniyle tekliflerin değerlendirilme aşamasına geçildiği belirtildi. Açıklamada, devir işlemleri tamamlanana kadar kripto para alım ve satımına yönelik işlemlerin durdurulduğu, devir sürecine kadar ise kullanıcıların bilgilendirileceği, internette yer alan olumsuz haberlere ise itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

    Ayrıca Thodex'in kurucusunun yaklaşık 2 milyar dolarla (kripto varlık) dün akşam saat 18'de İstanbul Havalimanı'ndan yurtdışına çıktığı iddia edildi. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    THODEX NEDİR?
     
    Thodex, kripto paraların alım-satımına aracılık eden Türkiye'nin ilk global kriptopara borsasıdır. 2017 yılında Faruk Fatih Özer tarafından Koineks ismiyle kurulan şirket, kuruluş zamanına göre Türkiye’nin dördüncü kripto para borsası oldu.

    THODEX ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

    Thodex şirketi tarafından yapılan açıklamada sizlere daha iyi hizmet verebilmek için son zamanlarda yaşanan çekim sorunları nedeniyle 20.04.2021 saat 20:00 itibariyle planlı bakım çalışması yapılmış bu çalışmanın ardından tüm sorunların giderileceği Thodex tarafından açıklanmıştı. Şu sıralar Thodex'e girmek isteyen kullanıcılar ise İsmini anlaşma süreci tamamlandığında duyuracağımız dünya çapında bilinirliği olan banka ve fon şirketleri uzun süredir, şirketimize yatırım yapmak istemekte ve ortaklık teklifinde bulunmaktadır.

    Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına gelen ortaklık teklifini olumlu değerlendirme kararı alınmıştır. Bu sürecin tamamlanabilmesi için işlemlerin durdurulup devir sürecinin tamamlanması gerekmektedir. Süreç ise yaklaşık 4-5 iş günü sürecektir. Bu süre zarfında kullanıcılarımıza düzenli olarak bilfgilendirme sağlanacaktır.

    Bunun yanında internette yer alan olumsuz haberlerin gerçeği yansıtmadığı şirketimizin faaliyetlerine daha güçlü olarak devam ettiği, konuyla ilgili olarak kullanıcılarımızın varlıkları konusunda endişeye kapılacak herhangi bir durum olmadığını bilgilerinize sunarız açıklamasında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Thodex neden açılmıyor, çöktü mü, neden kapandı Yerli kripto para borsası Thodex battı mı Thodex nedir Kripto dünyası şokta

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow