hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tüketicilerimize zarar verenlere karşı önlem alıyoruz

    Tüketicilerimize zarar verenlere karşı önlem alıyoruz
    expand
    KAYNAKAA

    Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Cumhurbaşkanımızdan aldığımız talimat doğrultusunda, Ahilik kültürüne uymayan, dürüst esnafımızın ilkelerine uymayan, spekülasyon yaparak tüketicilerimize zarar verenlere karşı önlem alıyor ve denetimler yapıyoruz. Hepimizin bir tek hedefi var, Türkiye'yi bir üst gelir düzeyine çıkarmak. Bunun da yolu, ihracat, daha fazla ihracat, daha fazla katma değerli ihracattan geçiyor" açıklamasında bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Cumhurbaşkanımızdan aldığımız talimat doğrultusunda, Ahilik kültürüne uymayan, dürüst esnafımızın ilkelerine uymayan, spekülasyon yaparak tüketicilerimize zarar verenlere karşı önlem alıyor ve denetimler yapıyoruz." dedi.

    Bakan Pekcan, Bursa'da bir otelde esnaf ve sanatkarlarla bir araya geldi. Pekcan, burada yaptığı konuşmada, Bursa'nın ticaretiyle Türkiye ekonomisinin nabzını tuttuğunu söyledi.

    İstişarelerle iş dünyasının taleplerini dinlediklerini ve her talebin yanıtlandığını, çözüm odaklı çalıştıklarını belirten Pekcan, "Binlerce talep aldık bugüne kadar, hepsine dönüş yapıyoruz. Hangi ile gidersek gidelim, bakanlık yetkilileri benden birkaç gün önce gidip firmaları tek tek ziyaret ediyorlar, sorunlarını, taleplerini dinleyip çözüm üretip onlara geri dönüyorlar. Biz bu saha ziyaretlerimize seçimden sonra da devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

    Pekcan, saha ziyaretlerinden çok olumlu dönüşler aldıklarını dile getirdi. Ticaretin, gelecek nesillere daha parlak bir ülke bırakabilmek için çok önemli olduğunu söyleyen Pekcan, şöyle devam etti:

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow