hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Turizmde KDV desteği uzatılacak mı? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarında!

    Turizmde KDV desteği uzatılacak mı Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarında
    expand

    Turizmde KDV desteği ile ilgili son detaylar merak ediliyor. Turizmcileri ilgilendiren KDV desteğinin uzatılması hakkında değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konunun pazartesi günü Kabine Toplantısı'nda masaya geleceğini bildirerek, "Kabine Toplantısından sonra inşallah bu müjdeyi de ayrıca veririz" dedi. Peki, Turizmde KDV desteği uzatılacak mı? İşte konuyla ilgili detaylar..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Turizmde KDV desteği ile ilgili geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında; Mehmet Bey ‘Bir ay daha uzatalım’ diyor. Pazartesi kabine var, bunu tekrar masaya yatırır, toplantımızdan sonra yapacağım ulusa seslenişte inşallah bu müjdeyi de veririz” ifadelerini kullandı. Bugün yapılması beklenen kabine toplantısında konuyla ilgili önemli kararların ele alınması bekleniyor.

    TURİZMDE KDV DESTEĞİ UZATILACAK MI?

    Turizm sezonunun açılması, Rusya'dan Türkiye'ye uçuşların 22 Haziran itibarıyla yeniden başlayacak olması gibi konuların da gündeme geleceği tahmin edilen toplantıda, turizme yönelik Covid-19 tedbirlerinin masaya yatırılması bekleniyor. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sunum yapması beklenen toplantıda, turizm sektörüne verilen KDV desteğinin uzatılması konusunun gündeme gelmesi öngörülüyor. Salgın sonrasında çalışanlara ve iş yerlerine verilen desteklerin toplantı gündeminde olacağı tahmin ediliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow