hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul Shopping Fest'te bu yıl çifte bayram var

    İstanbul Shopping Festte bu yıl çifte bayram var
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    İstanbul Shopping Fest Temmuz'da başlıyor. Bu yıl altıncısı düzenlenecek alışveriş festivali Ramazan Bayramını da kapsıyor. Festival kapsamındaki Efsane İndirim Günü de 2 Temmuz'da Mall of İstanbul'da olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Shopping Fest bu yıl Ramazan Bayramını da kapsayacak. Küresel markalar, yerel lezzetler ve medeniyetleri buluşturan festival, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Valiliğinin desteğinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Ticaret Odası'nın işbirliğiyle düzenleniyor. İstanbul Ticaret Odası Başkanı ve İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, "Hedefimiz İstanbul’a çifte bayram mutluluğunu yaşatmak” dedi.

    İstanbul Shopping Fest 23 günde 10.2 milyar liralık ciro yaptı

    Festivalin artık gelenekselleşen “Efsane İndirim Günü”ne de Mall of İstanbul ev sahipliği yapacak. 2 Temmuz Cumartesi günü Mall of İstanbul’daki 350 mağazada 21.00-24.00 saatleri arasında çok özel fiyatlar ve indirim oranları ile satış yapılacak. Geçtiğimiz yıl 100 bin kişilik rekor katılımın olduğu Efsane İndirim Günü’nün bu yıl da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Ayrıca Efsane İndirim Günü kapsamında pop şarkıcısı Murat Boz sahne alacak.

    Alışveriş karnavalı başlıyor

    Festival kapsamında anlaşmalı mağazalardan alışveriş yapanlar da yapılacak çekilişle araba kazanma şansı yakalayacak. Temmuz ayı içerisinde 100 TL’lik her alışveriş, çekilişe bir katılım hakkı sağlayacak. Festival süresince devam edecek kampanya ile bir talihliye Mercedes Vito Tourer hediye edilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İstanbul Shopping Fest başlıyor

    İstanbul Shopping Fest Genel Müdürü Hicran Özbük de İstanbul’un dünya çapında bir alışveriş destinasyonu haline getirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, festivalin bunun için en iyi enstrüman olduğunu söyledi. Özbük, "Festival beş yıldır sadece ekonomik değil, kültürel anlamda da İstanbul’u tanıtan ve yurt dışından çok sayıda yabancı ziyaretçi ağırlayan bir festival. Bu özelliği ile kenti alışverişte ve modada bir dünya markası yapma yolunda ilerlemeye devam ediyor” diye konuştu.

    Festivalin bu yılki sponsorları arasında THY, TAV, Mercedes-Benz Türk, Coca-Cola ve İSG var. Ayrıca, İstanbul Shopping Fest’in sürprizlerine Akasya, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Akmerkez, İstanbul Cevahir, Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İstinyePark, Kanyon, Mall of İstanbul, ÖzdilekPark İstanbul, Palladium Alışveriş Merkezi ve Zorlu Center'dan da erişilebilecek.

    İstanbul Shopping Festte bu yıl çifte bayram var

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow