hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Petrol aramak için 3 başvuru daha

    Petrol aramak için 3 başvuru daha
    expand

    Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'ndan (TPAO) arka arkaya petrol arama başvuruları geliyor. TPAO son olarak bugün 3 ayrı sahada petrol arama ruhsatı almak için Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'ne başvurdu. TPAO Mayıs ayında bir, Nisan başında ise 4 ayrı yerde petrol aramak için başvurmuştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'ndan (TPAO) arka arkaya petrol arama başvuruları geliyor. TPAO son olarak bugün 3 ayrı sahada petrol arama ruhsatı almak için Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'ne başvurdu. TPAO Mayıs ayında bir, Nisan başında ise 4 ayrı yerde petrol aramak için başvurmuştu. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) petrol aramak için 3 ayrı ruhsat başvurusunda bulundu.

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.Buna göre, TPAO ilanda yalnızca pafta numaraları belirtilen 3 ayrı sahada petrol arama ruhsatı almak için Genel Müdürlüğe 11 Mayıs 2018'de başvurdu.

    Önceki başvurular

    Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), 9 Mayıs'ta yalnızca pafta numarası belirtilen bir sahada petrol arama ruhsatı almak için Genel Müdürlüğe başvurmuştu. Benzer şekilde Nisan ayında da Diyarbakır ve Adıyaman'da yeni petrol arama ruhsatları için 4 ayrı ruhsat başvurusu yapmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow