hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Unicera 2016 başlıyor

    Unicera 2016 başlıyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) ve TSF Türkiye Seramik Federasyonu işbirliği ile düzenlenen UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat Salı günü başlıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    28 yıldır sürekli büyüyen, gelişen ve yenilenen UNICERA Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı ve beş gün sürecek etkinlikleri, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 11 salon ve 98.000 m2 kapalı alanda gerçekleşecek.

    Yeni ürün ve koleksiyonlarını ilk kez sergileyecek 22 ülkeden 72'si yabancı toplam 371 firmanın katıldığı UNICERA Fuarı, önemli markaların katılımı, B2B ve B2C etkinlikleri, yüksek ziyaretçi sayısı, uluslararası ticaret ve ihracat potansiyeli ile Avrupa'nın ikinci, Türkiye'nin en büyük etkinliği.
    Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç oldu
    Avrupa, Balkanlar, Afrika, Arap Yarımadası ve Orta Asya'dan nitelikli profesyonelleri bir araya getiren UNICERA, dünya çapındaki önemli alıcılarla tanışma ve işbirliği imkanı sağlayan ticari bir etkinlik olmasının ötesinde ulusal ve uluslararası alanda başarılı mimar ve tasarımcıları, akademisyen ve ilgili fakültelerden öğrencileri sektör profesyonelleri ile bir araya getirerek, önemli bir iletişim platformu olma özelliği de taşıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow