hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Uludağ Ekonomi Zirvesi sona erdi

    Uludağ Ekonomi Zirvesi sona erdi
    expand

    Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen ve CNN TÜRK'ün medya sponsoru olduğu Uludağ Ekonomi Zirvesi, dünyadan ve Türkiye’den önemli konuşmacı ve iş insanlarını bir araya getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    25-26 Mart 2016 tarihleri arasında Grand Yazıcı Otel’de gerçekleşen Uludağ Ekonomi Zirvesi, gündem yaratan konu ve konuşmacılarıyla ekonominin nabzını tuttu, geleceğe ışık tutan görüşlere ev sahipliği yaptı.

    Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in katıldığı Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne, aralarında yabancı devletlerde başbakanlık ve ekonomi bakanlığı yapmış isimlerin de bulunduğu 80 konuşmacı katıldı. Kısa süre önce hayatını kaybeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un unutulmadığı Zirve’de, Mustafa Koç için hazırlanan belgesel izletildi. Türkiye’den ve dünyadan bin 100’ün üzerinde katılımcının ilgiyle takip ettiği Zirve’de, sanayiden ticarete, üretimden perakendeye, finanstan eğitime kadar pek çok sektörün rekabetçiliğini sürdürebilmesi ve verimliliğini artırabilmesi adına yapılması gerekenler tartışıldı. Katılımcıların yoğun ilgiyle izlediği oturumlarda, iş dünyasının esprili konuşmacıları dikkat çekti. Teknolojiyle ilgili oturumlar ise katılımcıların ileriye dönük yol haritalarını belirleyecek beyin fırtınalarına sahne oldu. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin ikinci gününde ‘Kadın Dostu Şirketler Ödül Töreni’ gerçekleştirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İş dünyasının geleceğine ışık tutan onlarca konu masaya yatırıldı

    Bu yıl 5.’si düzenlenen ve her yıl hem konu hem de katılımcı sayısı katlanarak artmaya devam eden Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde birbirinden önemli konular tartışıldı. Birinci gün, “Dijital Ekonomi ve Büyüme Stratejileri”, “Teknoloji & Trendler”, “Girişimcilik 2016: Hayalden Gerçeğe”, “Yarının Rekabetçi Sektörleri”, “Tutumlu İnovasyon”, “İşte Daha Fazla Kadın”, “Perakende Sektöründe Yeni Dönem” başlıkları altında 7 farklı oturumun gerçekleştirildiği Zirve’nin ikinci gününde masaya yatırılan konu başlıkları ise şöyle sıralandı: “Global Marka Yolculuğu”, “Bankacılık ve Reel Sektör”, “Sanayinin Geleceği & Endüstri 4.0”, “Sosyal Sürdürülebilirlik”, “Yeni Dünya Düzeni ve Gelecek”, “Türkiye 2023: Büyüme Nereden Gelecek?”

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow