hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yarım Bilet Ne Kadar Veriyor? Milli Piyango 2024 Yarım Bilet Kaç Para Çıkıyor?

    Yarım Bilet Ne Kadar Veriyor Milli Piyango 2024 Yarım Bilet Kaç Para Çıkıyor
    expand

    Milyonlarca vatandaşın hayalini süslediği 400 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi ve diğer ikramiye rakamları gündemde yer alıyor. Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde bilet tipleri üçe ayrılmaktadır. Tam, yarım ve çeyrek biletler zengin olma hayali kuranlar tarafından sorgulanıyor. Peki, Yarım bilete büyük ikramiye kaç para, ne kadar çıkıyor? İşte merak edilen sorunun cevabı…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango 2024 yılbaşı özel çekilişinde yarım bilete kaç para çıkacağı araştırılıyor. Yarım bilet alanlar büyük ikramiyenin ne kadarını kazandıklarını sorguluyor. Bilet fiyatları tam 400 TL, yarım 200 TL ve çeyrek bilet 100 TL olarak belirlenirken çekiliş kapsamında verilecek toplam ikramiye tutarı 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacak.

    Yılın son gününde şansını denemek ve 2024 yılına zengin olarak girmek isteyenler 400 milyon liralık büyük ikramiyeyi kazanmak için biletlerini aldı. 2024 yeni yıla zengin girme şansı veren Milli Piyango yılbaşı çekilişi sonuçları heyecanla bekleniyor. Milli Piyango 2024 çekilişi 31 Aralık 2023 gününden itibaren tam, yarım ve çeyrek biletlerindeki numaraları sorgulayıp ikramiye kazanıp kazanmadığını sorgulayacak.

    Bu yıl 400 milyon TL'lik büyük ikramiyenin tamamı dağıtım garantili. Yani bu yıl büyük ikramiyenin tamamı talihlilerin olacak. Milli Piyango tarafından yapılan açıklamada, yılbaşı özel çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 2 milyar 355 milyon 650 bin TL olacağı açıklandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow