hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    'Yarısı bizden' kampanyası bilgilendirme çalışmaları devam ediyor

    Yarısı bizden kampanyası bilgilendirme çalışmaları devam ediyor
    expand
    KAYNAK DHA

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, 'Yüzyılın Dönüşümü İstanbul' ve 'Yarısı Bizden' kampanyası konusunda vatandaşları bilgilendirmek için İstanbul'a gönderdiği 2 bilgilendirme TIR'ına 39 yeni araç daha katıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, 'Yüzyılın Dönüşümü İstanbul' ve 'Yarısı Bizden' kampanyası tanıtımı için İstanbul'un çeşitli ilçelerine gönderdiği bilgilendirme TIR'ları, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Bakanlık, yoğun ilginin ardından ekibe, yeni 39 tanıtım aracını daha takviye yaptı. Bakanlık, 2 TIR'ın yanı sıra 39 yeni aracı daha İstanbul'un 39 ilçesine göndererek kentsel dönüşüm ve 'Yarısı Bizden' kampanyası konusunda vatandaşları bilgilendirmeye devam edeceği belirtildi.

    'TÜM VATANDAŞLARIMIZA ULAŞMAK İSTİYORUZ'

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine 39 yeni araç ve 2 TIR ile İstanbul'un tüm ilçelerindeki vatandaşları bilgilendirdiklerini belirterek, "2 TIR ve 39 yeni aracımızla İstanbul'un tüm ilçelerini dolaşacak, uzman personelimizle vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Sahaya inen yeni araçlarımızla, tüm vatandaşlarımıza ulaşmak istiyoruz. Kentsel dönüşüm noktasında vatandaşlarımızın kafasındaki her türlü soruyu cevaplamayı hedefliyoruz" dedi.

    'UZMAN PERSONELLER YÜZ YÜZE BİLGİ VERİYOR'

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nca yapılan yazılı açıklamada, "39 yeni bilgilendirme aracı, yeni güzergâhlarla İstanbul'un her köşesinde, 39 ilçesinde bilgilendirme yapacak. Vatandaşlar, 'Yarısı Bizden' ve 'kentsel dönüşüm' konularında Bakanlığın uzman personeliyle yüz yüze görüşerek merak ettikleri sorulara cevap bulacak. İstanbul'da evini dönüştürmek isteyen vatandaşlara; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın başlattığı 'Yarısı Bizden' kampanyası ile 700 bin lirası hibe, 700 bin lirası kredi ve 100 bin lirası da tahliye olmak üzere toplam 1,5 milyon lira destek sağlanacak" denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow