hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ziraat harçlık avans nedir, nasıl kullanılır?

    Ziraat harçlık avans nedir, nasıl kullanılır
    expand

    Ziraat Bankası tarafından öğrencilere sunulan özel bir finansal hizmet olan harçlık avans ile ilgili detaylar öğrecilerin araştırma konusu olmaya devam ediyor. Öğrencilerin hesabında para olmasa bile alışveriş yapmalarına imkan tanıyan harçlık avans sistemi, nakit çekimde ise kullanılamıyor. Peki, Ziraat harçlık avans nedir, nasıl kullanılır? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından öğrencilere verilen öğrenim kredisi veya burs ödemeleri ile gündeme gelen Ziraat harçlık avans detayları merak ediliyor. Ziraat Bankası’nın uygulamaları arasında yer alan özel bir bankacılık hizmeti olan harçlık avans, üniversite öğrencilerine maddi destek sağlamayı amaçlar.

    ZİRAAT BANKASI HARÇLIK AVANS NEDİR?

    Harçlık Avans, KYK’dan burs / öğrenim kredisi alan üniversite öğrencilerinin Bankkart Genç’lerine tanımlanan, hesabında para bulunmasa bile sadece alışverişlerde kullanabileceği kadar faizsiz / masrafsız bir alışveriş limitidir.

    ZİRAAT HARÇLIK AVANS ÖZELLİKLERİ

    -Harçlık Avans, Bankkart Genç’in bağlı olduğu vadesiz mevduat hesabında para kalmadığında devreye girerek sana ekstra alışveriş imkânı sağlar.
    -Harçlık Avans’tan harcadığın tutar, KYK burs / öğrenim kredinden otomatik olarak tahsil edilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow