hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kraliçeye katil dediler

    Kraliçeye katil dediler
    expand

    Kraliçe II. Elizabeth, gelini Diana'nın kaza yaptığını öğrendiğinde, ''Biri frenleri iyi yağlamış'' dedi. Bu açıklama, 'katil' yorumlarına neden oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre; biyografi yazarı Ingrid Seward, "The Queen's Speech" (Kraliçe'nin Konuşması) adlı yeni kitabında, Kraliçe II. Elizabeth'in şok ifadelerini kaleme aldı.

    Kraliçe II. Elizabeth'in Prenses Diana'nın trafik kazasında yaralandığı haberini duyduktan sonra "Biri frenleri yağlamış olmalı" dediğini yazdı.

    Kraliçe'nin bu sözleri İngiltere'de olay oldu

    Diana ölmemişti

    Prens Charles'ın eski eşi Prenses Diana, 1997 yılında erkek arkadaşı Dodi Fayed ile birlikte Fransa'nın başkenti Paris'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Seward, Daily Mail gazetesine "İlk ulaşan haber, Kaza sonrası Diana'nın ölmediği yönündeydi.

    Kraliçe'nin yanında bulunanlardan biri Kraliçe'nin "Biri frenleri yağlamış olmalı" dediğini duydu. Bu hayret verici yorum, Kraliçe ile Diana arasındaki sıradışı ve karmaşık ilişkiyi ele veriyordu" diye yazdı. Bu olayın kaza olmadığı MI6 operasyonuyla öldürüldüğü birçok belgeyle kanıtlanmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu kitabın piyasaya çıkmasıyla birlikte Kraliçe'ye ağır ifadeler kullanıldı. Birçok İngiliz, Kraliçe II. Elizabeth için, "Katil" yorumunu yaptı.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow