hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bimser Çözüm uluslararası arenaya açılıyor

    Bimser Çözüm uluslararası arenaya açılıyor
    expand

    1980'li yıllarda iş hayatının bir araya getirdiği dört bilişimci arkadaşın 1990'lı yıllarda kurduğu Bimser Çözüm, geliştirdiği iş yazılımlarının ülkemizde ulaştığı başarıyı uluslararası platforma taşımaya karar verdi. Bu amaçla, bilişim sektöründe uluslararası deneyim sahibi ortaklar ile birlikte kurulan şirkete Bimser International adı verildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bimser Internatıonal'ın gelişim hedefleri, başta ABD ve Avrupa ülkeleri olmak üzere, BİMSER'in Türkiye'deki merkezinden yönetilmesine karar verilen Türki Cumhuriyetler dışında, tüm dünyayı kapsıyor.

    Şirket, faaliyet göstermeye karar verdiği tüm ülkelerde, bünyesine katacağı VAR'lar ( Değer Katan İş Ortağı ) ile, iş dünyasına BİMSER ürünlerini satacak ve desteğini verecek.

    BIMSER Internatıonal, başlangıçta, bir İş Akışı ve Doküman Yönetim Sistemi olan eBA ile girip yayılmayı planladığı pazarda, hemen ardından Ensemble ( Süreç Yönetim Sistemi Yazılımı ) QDMS ( Entegre Yönetim Sistemi Yazılımı ) ve BOYSWEB ( Bakım/ Varlık Yönetim Sistemi Yazılımı ) ürünleriyle de faaliyet gösterecek.

    BİMSER'in söz konusu ürünleri, bugün ülkemizin 500'den fazla seçkin şirketinde, 450 binin üzerinde profesyonel tarafından kullanılıyor; sağladığı verimlilik ile bu şirketlere rekabet avantajı ve başarı getiriyor.

    Yazılım ihracatındaki gelişmelerin Türkiye için değerini çok iyi bilen BİMSER, kendi ürünlerinin belli ölçüde yayılmasını sağladıktan sonra, diğer Türk yazılım şirketlerinin ürünlerini de zaman içinde BIMSER INTERNATIONAL üzerinden uluslararası pazarlarla tanıştırmayı hedefliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow