hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (17-05-2014)

    Hava Durumu (17-05-2014)
    expand

    Marmara da aralıklarla yağışlar var. Bölgenin büyük kısmı ıslanıyor. Batısında Çanakkale çevrelerinde, Edirne dolaylarında yağış gök gürültülü sağanak şeklinde. Yağışların büyük çoğunluğu Pazar günü kesmiş olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege bölgesinde de yağışlar var. Orta ve kuzey kesimlerinde gök gürültülü sağanağa dönüyor. Güneş kendini göstersede gök gürültülü sağanak yağışlar İzmir, Kütahya dolaylarında olacak.

    Akdeniz Bölgesi az bulutlu, önümüzdeki üç günlük dönemde yağış beklenmiyor. Antalya 24-25 derecelere geriledi. Adana’da sıcaklık 27-28 derecelerde.

    İç Anadolu bölgesi parçalı bulutlu Başkent dolaylarında Sivas çevrelerinde Pazar günü yağmur ihtimali var. Bu yağış zayıf olsa da pazartesi günü de sürecek.

    Karadeniz’in büyük kısmı ıslanıyor. Bolu dolaylarında gök gürültülü sağanak yağışlı bir Pazar günü bekliyoruz. Orta Karadeniz’de Samsun dolaylarında yine Pazar günü sağanak ihtimali var.

    Doğu Anadolu’da Kars, Bitlis, Van, Hakkari dolayları aralıklarla yağışlı. Malatya, Elazığ dolaylarında güneş görülüyor. Ve bu alanda sıcaklık 28-29 dereceleri buluyor. Güneydoğu bol bol güneş alıyor. Siirt’te kısa süreli yağmur geçişi olabilir. Önümüzdeki bir haftalık dönemde bölge geneli kayda değer bir yağış yok.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow