hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (13-02-2015)

    Hava Durumu (13-02-2015)
    expand

    Soğuk hava dalgası etkisini yavaş yavaş yitiriyor, Marmara'da kar yerini hafif yağmura bırakıyor. Haftanın son gününde ise havanın iyice açması ve çoğunlukla bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklıklar önümüzdeki 3 günlük dönemde 1-2 derece tırmanarak 10 dereceye yaklaşır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege'de de yağışlı dönem bitiyor yerini parçalı, parçalı çok bulutlara bırakıyor. Muğla dolaylarında hafta sonu sağanak geçisi olabilir ama sıcaklıkları etkilemez. Bölge genelinde sıcaklıkların önüzmüdeki 3 günlük dönemde artarak 2 haneli değerleri tekrar görmesi bekleniyor.

    Akdeniz Bölgesinde yağışlı havaya devam, sağanak şeklinde. Yalnızca Isparta'da pazar günü hafif bir kar yağışı görülür ve sıcaklık 5 dereceyi aşmaz. Bölgenin geri kalanında ise yağış almayan il yok.  Önümüzdeki 3 günlük dönemde sağanak yağış devam etse de sıcaklıkların artarak 15 dereceyi bulması bekleniyor.

    İç Anadolu'da kar hafif de olsa etkili olacak. Yarın Eskişehir-Konya dolayları az karlı, Kayseri-Sivas dolayları ise karla karışık yağmurlu, Ankara'da ise yağış yok. Hafta sonuda bu şekilde devam etmesi beklemiyor. Sıcaklıklar biraz artarak hafta sonunda 5 derece ve üzerine biraz çıkar.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow