hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hava Durumu (20-12-2014)

    Hava Durumu (20-12-2014)
    expand

    Marmara Bölgesinde hava parçalı bulutlu. Batı kesimlerinde, sabah saatlerinden öğlene kadar uzanacak şekilde sis oluşabiliyor. Akşam saatlerinde ve gece de ara ara sis var. Pazar günü öğleden sonra ise yağış bekleniyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ege Bölgesi az bulutlu. Sıcaklık yer yer 14-15 derecelere kadar çıkacak, Denizli-İzmir-Manisa çevrelerinde. Pazar gününden itibaren yağış geliyor. İç Ege'de yer yer zayıf olsada kara dönecek şekilde, pazartesi günü de yağış sürecek. 

    Akdeniz Bölgesi parçalı az bulutlu. 16-17 dereceler ölçülüyor. Pazar günü de güneş görülüyor. 

    İç Anadolu Bölgesi'nde Başkent çevlerine, Eskişehir dolaylarına pazar günü akşam saatlerinde yağış gelecek. Onun dışında hafta sonunda hava parçalı bulutlu. 

    Karadeniz'in de büyük kısmından yağış ayrılmış durumda. Hava çoğunlukla parçalı bulutlu Pazar günü öğleden sonra akşam saatlerinede orta ve batı Karadeniz'e yağış gelecek. Yağışlar Bolu dolaylarında pazartesi günü kara dönebilir. 

    Doğu Anadolu'da bulutlar yoğunlaşıyor. Malatya-Hakkari dolaylarında yağışlar var. Bu yağışın tamamı pazartesi kesmiş olacak ve hava açacak, güneş görülecek.

    Güneydoğu'da yağış son kalıntılarını bırakıyor. Pazar günü hava açıyor ancak pazartesi bölgenin tamamına çok kuvvetli olmasa da yine yağış geliyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow