hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafa Ceceli ile Lara Fabian'dan Açıkhava'da muhteşem düet

    Mustafa Ceceli ile Lara Fabiandan Açıkhavada muhteşem düet
    expand

    2014 yılında "Türkiye Müzik Ödülleri En İyi Erkek Sanatçı"sı seçilen Mustafa Ceceli, dün akşam Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde hayranları ile buluştu. Seyircilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan sanatçı sahnesinde dünyaca ünlü şanatçı Lara Fabian'ı konuk etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Klasik haline gelen "Unutamam" parçası ile konserine başlangıç yapan Mustafa Ceceli, büyük bir ilgi ile karşılandı.

    Konser için özel olarak oluşturulan Senfoni Orkestrası eşliğinde sahneye çıkan Mustafa Ceceli, izleyiciler arasında yer alan annesi Ayşe Ceceli ve babası Bekir Ceceli'ye teşekkür etti.

    KONSERDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

    Ceceli, konser boyunca izleyiciler ile kurduğu samimi diyalog ve mütevazı tavırları ile beğeni topladı.

    Duygusal şarkılarını seslendirdiği esnada seyircilerin cep telefonları ile ışık seli oluşturmasını rica eden sanatçı, Açıkhava'yı büyülü bir atmosfere dönüştürdü.

    Mustafa Ceceli, repertuvarında geçmişte yorumladığı birbirinden güzel şarkılarının yanı sıra bu yıl içinde çıkaracağı yeni albümünde yer alacak şarkıları da ilk kez izleyicilerin beğenisine sundu.

    Mustafa Ceceli, konserin ikinci bölümünde, dünyaca ünlü sanatçı Lara Fabian'ı sahnesine konuk etti.

    Rengarenk kostümler içindeki dansçılar eşliğinde, 2014 yılı içinde birlikte çıkardıkları singleda yer alan "Al Götür Beni" parçasını birlikte seslendiren sanatçılar, seyircilerin büyük beğenisini kazandı.

    Mustafa Ceceli daha sonra Lara Fabian'a, "Je t'taime" isimli parçasında piyanosu ile eşlik etti. Lara Fabian ayrıca konser için tasarımcı Semih Doğruer tarafından hazırlanan beyaz kostümü ile geceye damgasını vurdu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow