hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güneşi Beklerken 44. bölüm izle

    Güneşi Beklerken 44. bölüm izle
    expand

    Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” temposu yüksek, heyecan dolu 44. bölüm ekrana geliyor. Dizinin bu son bölümünde; Kerem, Zeynep’e sürpriz bir şekilde evlenme teklifinde bulunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneşi Beklrken 44. Bölüm Özeti

    Güneş’in yardımı ile Kerem ile Zeynep kurtulur. Kerem, Güneş’in bu olayda hangi tarafta ve neden yer aldığından emin değildir. Bu nedenle de onun tarafından kurtulmuş olmaktan rahatsızdır. Üstelik Zeynep’in ona sempati duyması, belli etmese de kıskanmasına neden olur. İkilinin kaçtığını öğrenen Mehmet ise küplere biner. Son dakika açıklamasında değişiklik yapan Ahmet Sayer ise Kerem tarafından sorguya çekilir. Kerem ilk kez ailesinden ve babasından şüphelenmeye başlar.

    Güneşi Beklerken 44. bölümün tamamını izlemek için tıklayınız

    Zeynep’in kaçırılması Demet için bardağı taşıran son damla olur. Okula giden Demet, müdür ile konuşur. Annesinin verdiği kararı öğrenen Zeynep ise buna inanamaz. Cihan’ı ikna edemeyen Tülin boşanmayı zorlaştırmak için elinden geleni yapar. Ancak Cihan’ın elindeki büyük kozdan haberi yoktur.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    GÜNEŞİ BEKLERKEN KAMERA ARKASI FOTOĞRAFLARI

    18. yaş gününe moralsiz giren Zeynep, Kerem’den bütün gün haber alamaz. Böyle bir günde kendisinden kaçmasına bir türlü anlam veremez. Kerem’in ise bambaşka planları vardır. Gecenin bir vakti kapısında Kerem’i bulan Zeynep şaşkındır. Bir de üstüne Kerem’den sürpriz evlilik teklifi alınca genç kız neye uğradığını bilemez. İkili herkesten gizli nikah hazırlıklarına girişirken, Barış ailesi ile ilgili gerçeğe ulaşmak üzeredir.

    43. BÖLÜMÜN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Güneşi Beklerken 43. bölüm özeti

    Güneşi Beklerken bu bölümünde; Zeynep ve Kerem buluşmak için biraraya geldiklerinde, esrarengiz kişiler tarafından kaçırılıyor. Zeynep'in çıkan haberlere inandığını gören Kerem hayalkırıklığına uğrar. Kerem, ailesinin masum olduğunu ispat etmek için hırslanır. Mehmet ile konuşup, bütün gerçekleri öğrenen Barış, bu yolda Kerem'in en büyük destekçisi olur. İkilinin ilk durağı Kerem'in Güneş'i gördüğü yer olur.

    KANAL D CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

    Zeynep, Kerem ile aralarının bozulmuş olmasına dayanamaz. Zeynep ile Kerem buluşmak için biraraya geldiklerinde esrarengiz kişiler tarafından kaçırılırlar. Ahmet basında çıkan haberleri örtbas etmek için harekete geçer. Ahmet'in planı, oğlunun kaçırılması ile sekteye uğrar. Ahmet hayatının en zor kararı ile karşı karşıyadır. Bir yanda oğlu, bir yanda ise hayatına mal olabilecek gerçekler vardır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow