hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Voleybolda transfer çılgınlığı

    Voleybolda transfer çılgınlığı
    expand

    Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, Brezilya'nın Amil Campinas ekibinde forma giyen ABD'li smaçör Kristin Richards Hildebrand'ı renklerine bağladı. Acıbadem Kadınlar Voleybol Ligi'nde sezonu şampiyon tamamlayan VakıfBank ise, Fransa'nın Cannes takımından Sırp oyuncu Milena Rasic'i transfer etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Hildebrand ile sözleşme imzalandığı belirtilerek, "Yeni sarı meleğimize, takımımızın yeni yapılanması ve zirve hedefleri doğrultusunda, sarı-lacivert renklerimiz altında başarılar dileriz" denildi.

    ABD Milli Takımı'nın da oynayan 29 yaşındaki Hildebrand, milli formayla 2012 FIVB Dünya Grand Prix'de ve Pan Amerikan Kupası'nda altın madalya kazandı ve en değerli oyuncu seçildi. Hildebrand, milli takımda 2013 Pan Amerikan Kupası ve NORCECA Şampiyonası'nda da altın madalya, FIVB Grand Champions Cup'ta da gümüş madalya kazandı.

    Bu arada, Fenerbahçe, 2012 yılından itibaren kadrosunda bulunan Elif Ağca Öner ile de yeniden anlaştı.

    Vakıfbank'a Sırp oyuncu

    VakıfBank Kulübü'nden yapılan açıklamada, dış transferde Robin de Kruijf ve Sheilla Castro'nun ardından sözleşme imzalanan üçüncü ismin, Sırbistan Milli Takımı forması da giyen Milena Rasic olduğu kaydedilerek, "Orta oyuncu mevkisinde oynayan 1990 doğumlu Milena Rasic, önümüzdeki sezon sarı-siyahlı formayı giyecek" denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kariyerine Sumadija AV Belgrad takımında başlayan 24 yaşındaki Milena Rasic'in, 2007 yılında Dinamo Pancevo ile ilk resmi sözleşmesini imzaladığı, 2010-11 sezonunda da Fransa'nın Cannes takımına transfer olduğu aktarıldı. Cannes ekibinde dört sezon boyunca hem lig hem de kupa şampiyonlukları yaşayan yıldız oyuncunun, Fransa liginde son dört sezon en iyi orta oyuncu seçildiği ifade edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow