hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dünya Kupası'nı son anda kaçıran yıldızlar!

    Dünya Kupasını son anda kaçıran yıldızlar
    expand

    Günümüzde yıldız futbolcu sayısı giderek azalırken, 2014 FIFA Dünya Kupası öncesinde bir çoğunun sakatlanarak milli takım kadrolarından çıkarılması, kupa öncesinde en çok konuşulan konuların başında geliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Brezilya'da düzenlenecek olan 2014 FIFA Dünya Kupası'nın başlamasına artık sayılı saatler kala turnuvaya katılacak ülkelerin 23 kişilik kadrolarında sakatlıkları nedeniyle yer alamayacak yıldızların çokluğu dikkat çekici.

    Kolombiya Futbolu'nun yetiiştirdiği en büyük golcülerden biri olarak gösterilen Radamel Falcao'nun aylardır süren sakatlığı aslında Dünya Kupası için hazır olamayacağının sinyaliydi sanki... Nitekim öyle de oldu..  Yaklaşık 5 ay önce sakatlanan ve tedavilerin ardından sakatlığı bir türlü geçmeyen yıldız futbolcu, Kolombiya'nın 23 kişilik Dünya Kupası kadrosundan çıkarıldı..

    Ancak futbolseverler için kötü haber bu kadarla sınırlı kalmayacaktı...Falcao'nun ardından bu kez de, diğer Milli Takımlar için kötü haber bir bir gelmeye başlıyordu..

    Fransızların yıldız oyuncularından Frank Ribery ve Alman futbolunun parlayan isimlerinden Reus'un da sakatlıkları nedeniyle Dünya Kupası kadrosundan çıkarılmaları, onları seyretmek için sabırsızlananları fazlasıyla üzdü..

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu, son dakikada kadrodan çıkarılan isimlere bir de, daha önceden sakatlıkları nedeniyle oynayamayacağı belli olan oyuncuların çoğunluğunu da hesaba katarsak, eksik yıldız listesinin bir hayli kabarık olduğunu görebiliriz..

    İki yavru köpek yeşil renkte doğdu!

    Hatırlanacağı üzere Almanya'da, Barcelona'ya transferiyle konuşulan Borussia Dortmund'un Türk kökenli futbolcusu İlkay Gündoğan da belindeki sakatlığı nedeniyle uzun süredir yeşil sahalardan uzak kalmış ve tedavisinin ardından tam olarak iyileşemediği için kadrodan çıkarılmıştı.

    Son Dünya Şampiyonu İspanya'da kaleci Valdes ve Thiago yok, İngiltere'de Walcott, Walker ve Townsend aday kadroda yer almıyor. Hollanda'da ise Rafael Van Der Vaart,Gregory Van Der Wiel ve Kevin Strootman da sakatlıkları nedeniyle kadroya dahil edilmedi.

    Türk televizyon tarihinin unutulmaz 50 dizisi

    İtalya Milli Takımı'nda Riccardo Montolivo, Hırvatistan'ın tecrübeli futbolcusu Niko Kranjcar'ın yanı sıra Brezilya'da Filipe Luis ve Miranda daha önce kadroya çağırılmayan isimlerdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow