hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aziz Yıldırımlı "Tarafsız Bölge" haftaya ertelendi

    Aziz Yıldırımlı Tarafsız Bölge haftaya ertelendi
    expand

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kazakistan milli maçında ve sonrasında yaşananların ardından CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında canlı yayına çıkma kararı almıştı ancak acil gelişen bir programı nedeniyle katılımını haftaya ertelemek zorunda kaldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye - Kazakistan maçında yaşanan olaylar sonrası tavrı merak konusu olan Aziz Yıldırım ilk açıklamalarını yapmaya hazırlanırken , bu akşam çıkması plânlanan programın haftaya ertelendiği bildirildi.

    Volkan'ın henüz ısınırken sahayı terk etmesinin ardından duruma müdahale eden ve kulüp güvenliklerini Türk Telekom Arena'ya yollayan Yıldırım, açıklama yapmamıştı. Fener'in patronunun olayla ilgili düşünceleri herkes tarafından merak ediliyordu.

    Ancak Yıldırım, kulübün yayın organlarından dahi açıklama yapmamayı tercih etti. Fenerbahçe Başkanı, açıklamalarını canlı yayında yapma kararı alırken, bu akşam saat 21.00'de CNN Türk'te 'Tarafsız Bölge' programında Ahmet Hakan'ın konuğu olacaktı ancak acil gelişen bir durum nedeniyle Aziz Yıldırım'ın bu programa haftaya katılacağı belirtildi.

    Aziz Yıldırım'ın programa katılamayacağı haberiniyse CNN Türk Genel Müdürü Barış Tünay, Twitter hesabından duyurdu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yabancıların Türkiye ile ilgili şaşırdığı 20 gerçek!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow