hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Batalla Bursa'ya geldi

    Batalla Bursaya geldi
    expand

    Bursaspor'un geçen sezonun ortasında Çin'in Beijing Guoan Kulübü'ne transfer olan eski futbolcusu Pablo Martin Batalla, özel işleri için Bursa'ya geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Batalla'yı konaklayacağı Nilüfer ilçesindeki otel önünde bir grup yeşil-beyazlı taraftar, tezahüratlarla karşıladı. Taraftarlarla hasret gideren, hatıra fotoğrafı çektirme isteklerini geri çevirmeyen Batalla, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'yı ve Bursaspor'u çok özlediğini söyledi.

    Türkiye'nin ve Bursa'nın kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu ifade eden Arjantinli futbolcu, "Her fırsatta Bursa'ya gelmeye çalışıyorum" dedi.

    Bursaspor'dan olaylı bir şekilde ayrıldığının anımsatılması üzerine Batalla, "Futbolda böyle şeyler oluyor. Ayrıldığım dönem çok üzülmüştüm. O zamanki şartlar bunu gerektiriyordu ama hayat devam ediyor. Ben de diğer
    kulübümde mutluyum" görüşünü iletti.

    "Bursaspor'dan resmi bir teklif gelirse yanıtın ne olur?" sorusuna Batalla, "Ben Bursaspor'a dönmeyi her zaman düşünürüm ama bu benim tek başıma verebileceğim bir karar değil. Herkesi de umut içinde bırakmak istemiyorum. Neyin ne zaman olacağı belli olmaz. Bursa sevdiğim bir şehir. Her zaman dönmek isterim" yanıtını verdi. Batalla, kendisine şu an için ulaşan bir teklif bulunmadığını da bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Demba Ba: İstanbul'da az kişinin camiye gitmesi beni şaşırttı

    Bursa'dan o dönem ani bir şekilde gittiği için işlerini bitiremediğini vurgulayan Batalla, bu işleri bitirmek için geldiğini, ziyaretine başka bir anlam yüklenmemesi gerektiğini söyledi.

    Arjantinli futbolcu, "Bursa'da en çok neyi özledin?" sorusunu, "Bursa'da her şeyi özledim. 4,5 yıl burada yaşadım ve çok güzel günlerim oldu" diye cevaplarken, antrenman programına göre yarın kulübü de ziyaret edebileceğini
    kaydetti.

    Bir gazetecinin, "Bursaspor'u takip ediyor musun?" sorusu üzerine ise Batalla, "Maçları izleyemiyorum ama Belluschi ve diğer arkadaşlarımla konuşuyorum. Son iki maçını kazanmış, çok iyi bir durum. Takip etmeye
    çalışıyorum" dedi.

    Tim Howard caps'leri

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow