hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'tan Trabzonspor mağlubiyeti açıklaması

    Beşiktaştan Trabzonspor mağlubiyeti açıklaması
    expand

    Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 2. haftayı resmi sitesinden yaptığı açıklamayla değerlendirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Siyah-Beyazlılar'ın resmi internet sitesinden yaptığı açıklama şöyle:

    Ligin başladığı ilk haftada Beşiktaş’ın aldığı galibiyet sonrası yaptığımız ilk değerlendirmemizde şöyle demiştik:

    “Geçtiğimiz sezonda da başarılı bir başlangıç sürecinin Beşiktaş aleyhine nasıl kullanıldığını unutmadık. Bu nedenle de ayakları yere basan, sağduyulu, tevazu ve yıl sonunda büyük Beşiktaş taraftarının özlemini çektiği şampiyonluk hedefine kadar itidalli bir duruş sergilemeyi önemsiyoruz.”

    Gerçekten de rakibimize karşı aldığımız mağlubiyet sonrası şimdi de bambaşka bir anlayış, ruh hali ve yaklaşımla bu mağlubiyetin değerlendirildiğini görmekteyiz. Bu defa da yenilgi sonrası felaket tellalları olmadık senaryolar yazıyor.

    Futbolun doğasında var olan mağlubiyet olgusu karşısında ligin henüz ikinci haftasında gösterilen reaksiyonu anlamakta güçlük çekiyoruz. Zira abartılı yüceltmeler kadar taraftarımızda umudu ve beklentileri kıran yorumların da vahim olduğunun altını çizmek gerekiyor.

    Unutulmamalı ki Beşiktaş’ın önünde 32 hafta daha var. Bu 32 haftanın sonunda takımımızı özlem duyduğumuz şampiyonluğa yine bu oyuncular ve teknik yönetimimiz taşıyacak. Dolayısıyla sevgi ve eleştiride aşırılığa kaçmadan yapılacak değerlendirmeler ve yapıcı eleştirilerde bulunulmasının gereğine dikkat çekiyoruz.

    Geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda en çok seyirci sıralamasında Büyük Beşiktaş taraftarı ilk sıradaydı. 3. Sezonda da bütün güçlükler ve yaşanan külfete rağmen takımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederiz.

    Tosic ve eşinin sıradan bir akşam yemeğiyle ilgili yapılan haberlerin, magazin basınının seviyesini sergilemesi bakımından dikkat çekici olduğunu da not etmeden geçmeyelim...

    Geçtiğimiz haftanın önemli gelişmelerinden biri de Beşiktaş TV’nin WEB ortamında izlenmesine imkan sağlayacak projemizi hayata geçirmemizdi. Beşiktaş TV’ye artık dünyanın her yerinden “bir tık” uzaklıktasınız.

    Bu aşamada hatırlatmak isteriz ki camiamızın ve taraftarlarımızın her ferdinin birbirine kenetlendiği bu sezonda, yöneticisinden teknik kadromuza, çalışanlarımızdan futbolcularımıza kadar tek amacımız şampiyonluktur... Taraftarlarımızı mutlu sona kavuşturmak için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Teknik kadromuza ve futbolcularımıza olan inancımız da tamdır..."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow