hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Diego Ribas'ın formasını kapma savaşında son durum!

    Diego Ribasın formasını kapma savaşında son durum
    expand

    Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Bayburt İl Özel İdare'yi 3-1 yenen Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Diego Ribas maç sonunda ilginç bir diyalog yaşadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçın sona ermesinin ardından Bayburt'un 1994 doğumlu futbolcusu Hakkı Helvacı sarı lacivertlilerin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas'tan formasını istedi.

    Genç futbolcunun isteğini kırmayan Diego'nun formayı verdiği sırada Bayburt'un asbaşkanı Hakan Kobal araya girerek yıldız ismin elinden formayı aldı.

    Ancak durumu anlayan Diego, yöneticinin bu hareketine sinirlenerek formayı Asbaşkan'ın elinden alıp tekrar genç futbolcuya verdi.

    Buna rağmen soyunma odasına giderken tekrar genç futbolcuyu sıkıştıran Asbaşkan'ın karşısına bir kez daha çıkan Diego formayı kimseye vermemesi konusunda 94 doğumlu futbolcuyu uyardı.

    Bayburt'un genç futbolcusu yaşanan olayların ardından Facebook hesabından şu açıklamayı yaptı;

    "Başkanım formayı kendisi için istemedi Başkanımızdan gördüğümüz desteği iyi biliyoruz. Gecesini gündüzüne katarak Bayburtspor için çalışıyor. Bizim her şeyimiz görüntülere bakarak yanlış yorumlar yapılıyor. Başkanım maç sonunda formayı bana verdi. Tam bir aydır yaptığı yoğun çalışmalarla 7 bin kişinin fenerbahçeyi izleme şansına sahip olmasında emeği çoktur. Bir forma için başkanıma yapılan haksız eleştirileri kınıyorum. Şunu herkes iyi bilsin ki biz bir aileyiz..!!"

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    fDiego Ribasın formasını kapma savaşında son durum

    Balçova Yaşamspor-Galatasaray capsleri 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow