hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'nin 1 maç cezası onandı

    Fenerbahçenin 1 maç cezası onandı
    expand

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'ye Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasını onadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tahkim Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Kardemir Karabükspor ile oynanan maçta taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama ile 300 bin lira para cezasına Fenerbahçe'nin yaptığı itirazın görüşüldüğü belirtilirken, kararda bir isabetsizlik bulunmadığı, aynı şekilde onandığı belirtildi.

    Kurulun, PFDK tarafından Kayserispor'da genel menajer olarak görev yaptığı dönemde Süleyman Hurma'ya verilen 60 gün hak mahrumiyeti ve 26 bin lira para cezasını da onadığı duyuruldu.

    - Etik kurulunun Melo kararına itiraz

    Açıklamada, Galatasaray Kulübü tarafından TFF Etik Kurulu'nun Felipe Melo ile ilgili aldığı karara yapılan itirazın da görüşüldüğü ifade edildi.

    Brezilyalı futbolcu için etik kurulu tarafından verilen kınamaya yapılan itirazla ilgili olarak, yapılan müzakere neticesinde dosyanın incelemeye alınmasına karar verildiği vurgulandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow