hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray taraftarı İbrahimovic için harekete geçti!

    Galatasaray taraftarı İbrahimovic için harekete geçti
    expand

    Galatasaraylı taraftarlar İsveç Milli Takımı ve PSG'nin yıldızı Zlatan Ibrahimovic'in transfer edilmesi için düğmeye bastı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz sezonu zaferle kapatarak duble yapan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor.

    Şu ana kadar Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan ve Lionel Carole'ü kadrosuna katan sarı kırmızılı ekipte stoper, ön libero ve forvete takviye olması bekleniyor.

    Forvet konusunda gündeme çeşitli isimler gelirken Galatasaray taraftarını Zlatan Ibrahimovic heyecanı sarmış durumda.

    Ibrahimovic Galatasaray'da bahisleri kapatıldı

    Sosyal medyadan Ibrahimovic'i takımda görme istekleri yüksek sesle dile getiren taraftarlar dört bir koldan yönetime Zlatan ismini haykırırken bir de imza kampanyası başlattılar.

    "Zlatan İbrahimovic Galatasaray'a transfer edilsin" başlığı ile açılan kampanyada şu ana kadar 13 bini aşkın kişi şu metnin altına imzasını attı:

    "Umut ve Burak ikilisi ile bu sezon başarılı olamayız. Zlatan İbrahimovic takıma ilaç gibi gelecektir. Son günlerde çıkan haberler İbrahimovic'in Galatasaray'a transferinden bahsediyor. Hep birlikte Galatasaray yönetiminden bu transferi bitirmelerini isteyelim."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray son dakika transfer haberleri (4 Ağustos)

    MUHATABI 

    Galatasaray Spor Kulubü

    Kampanyaya ulaşmak için tıklayın 

    2012 yazından beri Paris Saint-Germain'de forma giyen Zlatan Ibrahimovic takımda kontratının son yılına giriyor. Oyuncu geçtiğimiz sezon 37 maçta 30 gol atıp 8 asist yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow