hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Halilhodziç Trabzon'dan ayrıldı

    Halilhodziç Trabzondan ayrıldı
    expand

    Trabzonspor'la olan sözleşmesini 980 bin euro karşılığında fesheden Vahid Halilhodziç, Trabzon'dan ayrılarak Paris'e gitti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Havalimanına kulübe ait VIP minibüsüyle giden bordo mavili takımın eski teknik direktörü Vahid Halilhodziç, bagajlarının fazla olması nedeniyle bir süre işlemlerle uğraştı. Bu sırada yanına gelen bazı taraftarlarla fotoğraf çektiren Halilhodziç, basın mensuplarının röportaj tekliflerini geri çevirdi.

    "Seni babam gibi sevdim"

    Halilhodzic'e bir taraftar sevgi gösterisinde bulundu. Halilhodzic, kendine sarılarak ağlayan ve "Seni babam gibi çok seviyorum" diyen Furkan Dinçer adlı taraftarı teselli etti.

    Halilhodziç Trabzondan ayrıldı

    Vahid Halilhodziç ve yardımcısı Michel Pierre' yi uğurlamak üzere havalimanına sadece görevlerine son verilen idari menacer Serkan Ünver ve kondisyoner Turgay Karslı'nın geldiği dikkati çekti. Görev süresi boyunca tercümanlığını yapan Murat Konay da Halilhodziç'i uğurlayanlar arasındaydı. Halillhodziç, kendisini uğurlamaya gelenlere sarıldı ve çalışma süresi boyunca gösterdikleri destek için teşekkür etti.

    Vahid Halilhodziç, güvenlik kontrolünden geçerken taraftarlara ve basın mensuplarına el salladı. Halilhodziç'in İstanbul aktarmalı olarak Paris'e gideceği öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Apple reklamlarında saat neden hep 9:41 ?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow