hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İngiliz basını o iddiaya balıklama atladı

    İngiliz basını o iddiaya balıklama atladı
    expand

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Vodafone Arena Stadı için Dünya yıldızı sözü vermesinden sonra bu ismin Samuel Eto'o olduğu iddia edilmişti. İngiliz basını bu iddiayı gündemine taşıdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fikret Orman'ın önümüzdeki hafta Eto'o'nun menajerleri ve kendisi ile  görüşmeler yapmak için İngiltere'ye gideceği konuşulurken, İngiliz basınında da Samuel Eto'o haberleri eş zamanlı çıkmaya başladı.

    ETO'O HABERLERİ MENAJER OYUNLARINDAN İBARET

    Chelsea ile sezon sonunda yollarını ayıracak Kamerun'lu yıldıza Beşiktaş'ın talip olduğu iddiasının hemen ardından İngiliz medyası bu futbolcuyu İnter'in ve birkaç takımın daha istediğini yazdı.

    Eto'o'nun daha önce 2 yıl oynadığı Inter'i ve Milano şehrini çok sevdiğinin belirtildiği haberler siyah beyazlı yöneticiler tarafından menajer oyunu olarak düşünülüyor. Eto'o ile şu aşamada hiç bir ilgilerinin olmamasına rağmen bu tip haberlerin Türkiye'de yer almasının hemen ardından  İngiliz basınında da çıkmasının tesadüf olmadığı, siyah beyazlı yöneticiler tarafından özellikle belirtiliyor.

    Beşiktaşlı yöneticiler bu konuda  ilk teklifin Eto'o nun menajerleri  tarafından başkana iletildiğini,sonrasında yaşanan sürecin ise yine Eto'o nun menajerlerinin futbolcusunu pazarlama taktiğinden başka bir şey olmadığını dile getiriyorlar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow