hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "O eski hakem bozuntusunun inadına PTT 1. Lig'e çıkacağız"

    O eski hakem bozuntusunun inadına PTT 1. Lige çıkacağız
    expand

    PTT 1. Lig'den düşen Fethiyespor'un olağan kongresinde İsmail Öztürk yeniden başkan seçildi. Öztürk kongrede yaptığı konuşmada, Fethiyespor için "İnşallah ligden düşerler" diyen Ahmet Çakar'ı, "Eski hakem bozuntusu, zavallı" sözleriyle eleştirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    PTT 1. Lig'e, 38 haftada topladığı 38 puanla veda eden Fethiyespor'un olağan kongresi, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongreye 442 Fethiyespor üyesinin 189'u katıldı. Tek listeyle gidilen seçimde 189 üyenin oyunu alan İsmail Öztürk yeniden başkan seçildi. 

    "YÖNETİM BAŞARILIDIR"

    Kongrede konuşan Fethiyespor Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı MHP'li Behçet Saatcı, PTT 1. Lig'den düşmesine karşın her sezon çıtayı yükselten mevcut yönetimin başarılı olduğunu söyledi. Fethiyespor'un mevcut yönetimle devam etmesi yolundaki idareyi salonda gördüğünü kaydeden Başkan Saatcı, kulübün antrenman sahası sorununun yeni sezondan itibaren çözüleceği müjdesini verdi. Ovacık'ta, Ölüdenizspor'a ait futbol sahasının Fethiye Belediyesi'nin kontrolüne geçtiğini aktaran Başkan Saatcı, sahanın kısa zamanda yeniden yapılandırılarak Fethiyespor tesislerine dönüştüreceğini dile getirdi.

    "ESKİ HAKEM BOZUNTUSU"

    Kulüp başkanı İsmail Öztürk ise yeni sezondan itibaren kulübü tekrar PTT 1. Lig'e çıkarmak için çalışacaklarını kaydetti. Sezon boyunca birçok olumsuzlukla karşılaştıklarını anlatan Öztürk, 'Yüce Atatürk' yazısını oluşturan tişörtlerle sahaya çıkan Fethiyespor için 'İnşallah ligden düşerler' diyen futbol yorumcusu Ahmet Çakar'a yüklendi. Öztürk, "Geçen sezon beni çok üzen bir şey oldu. Adını ağzıma almayacağım, çok zavallı bir adamın 'İnşallah düşerler' demesi gerçekleştiği için çok üzgünüm. Ama sizin için değil, o televizyonda konuşan eski hakem bozuntusu için ölsem de bu takımı PTT 1. Lig'e tekrar çıkaracağım" dedi. Öztürk'ün sözleri salondan büyük alkış aldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow