hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Spor dünyası Özgecan'ı unutmadı

    Spor dünyası Özgecanı unutmadı
    expand

    Mersin'in Tarsus İlçesi'nde evine gitmek için bindiği minibüste vahşice öldürülen 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için tepkiler devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Spor camiası da yaşanılan bu olay karşısında sesiz kalmadı. Ünlü futbolcular Türkiye'yi yasa boğan bu olayın ardından tepkilerini sosyal medya hesaplarından dile getirdiler.

    Ultraslan hazırlık içinde

    Öte yandan Galatasaray'ın taraftar grubu Ultraslan ise bugün Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Balıkesirspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Maçın 20. dakikası için bir hazırlık içinde bulunan taraftar grubu Özgecan Aslan için Twiterden yaptıkları paylaşımda "Tüm sessizlikleri yırtacak gürültüyü çıkaracağız"  ifadelerini kullandı.

    Erdoğan'dan Özgecan cinayeti protestosuna tepki: "Dans etmek nedir, fatiha oku"

    Bazı futbolcuların paylaşımları şu şekilde:

    Felipe Melo: "Böyle acılar bir daha yaşanmasın!!! Bir kız babası olarak çok üzgünüm... Mekanın cennet olsun..."

    Gökhan Gönül: "Bizim dinimiz kadınların ayaklarının altında cenneti sermişken, siz ahlaksız şerefsizler onlara nasıl cehennemi yaşatırsınız"

    Tolga Zengin: "Her şeyi de Allah'a havale etmeyeceksin akıllarının çalıştığı yerden sallandıracaksın. Eskiden en azından cezaevlerinde gereği yapılırdı , şimdi çok modern bir toplum olduk ya, AVRUPA'lı olduk ya ağa paşa yatsın biz de delikenlıyım diye gezelim.  Seni de bu Allah'sızlardan koruyamadık ya hakkını helal eyle"

    Arda Turan: "Allah rahmet eylesin.. Güzel yüzlü kardeşim"

    Galatasaray'da Nihat Doğan'a ihraç başvurusu

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow