hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    UEFA'dan Galatasaray'a ceza

    UEFAdan Galatasaraya ceza
    expand

    UEFA, bütçesini 60 milyon dolar aştığı gerekçesiyle Financial Fair Play çerçevesinde Galatasaray'a 200 bin euro ceza verdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Financial Fair Play çerçevesinde Galatasaray hakkında soruşturma yürüten ve bütçesini 60 milyon dolar aştığı gerekçesi ile sarı-kırmızılılardan ek raporla savunma isteyen UEFA, cezayı belirledi. UEFA Galatasaray'a 200 bin euro para cezası verdi.

    UEFA Finansal Disiplin Komitesi tarafından incelenen 9 kulüp arasında yer alan sarı-kırmızılılara, sadece 200 bin euroluk para cezası verildi. Bu durum Galatasaraylı yöneticiler tarafından da doğrulandı.

    Sarı-kırmızılılar, 200 bin euro ödeyerek Avrupa kupalarına katılabilecek.

    City ve PSG'ye de ceza

    Öte yandan; Fransız Gazetesi L'Equipe'in haberine göre UEFA, Paris Saint Germain ve Manchester City kulüplerine 60 milyon euro ceza verdi. Para cezasının yanında ayrıca her iki kulübe Şampiyonlar Ligi'nde oyuncu sayısı sınırlaması, transfer ve oyuncu ücretlerinde kısıtlamalar getirileceği belirtildi.

    Bilindiği gibi UEFA Financial Fair Play'de 76 kulüpten ek bilgi istemiş ve bunların 9 tanesi hakkında inceleme sürecinin devamına karar vermişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow