hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Köpekler için akıllı tasma

    Köpekler için akıllı tasma
    expand

    Giyilebilir teknoloji çılgınlığına bir yenisi daha eklendi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Buddy’nin özelliklerine gelecek olursak, görüldüğü üzere standart bir tasmadan pek farklı değil. Ancak içerisinde Bluetooth, Wi-fi, LED aydınlatma, GPS modülü, aktivite sensörleri ve ısı sensörü bulunuyor. Buddy, Android ve iOS platformlarında uygulaması sayesinde köpeğinizin günlük faaliyetleri, aldığı kalori miktarı, yaktığı kalori miktarı, vücut ısısı gibi bilgileri sizlere her an ulaştırabiliyor. Ayrıca Apple Watch uyumluluğu da var.

    Buddy’nin üzerinde yer alan OLED ekrandan da yine benzer şekilde verileri kontrol edebiliyorsunuz. Köpeğinizin kaybolmasından korkuyorsanız, mobil cihazınızın üzerinden belirlediğiniz alanın dışına çıkınca, size uyarı verilmesini sağlayabiliyorsunuz. Üzerindeki aydınlık sensörü sayesinde hava karardığında, LED ışıklar sizin belirlediğiniz şekilde yanabiliyor. Bu ışıkların rengini özelleştirebiliyorsunuz. Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Köpekler için akıllı tasma

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Buddy’nin 3 farklı ebadı bulunuyor. 180 Dolardan başlayan fiyatlarla farklı paketler halinde satılıyor. GPS modülünün dahil olduğu en gelişmiş Buddy paketi 300 Dolara satılıyor. Ancak Kickstarter bağışçılarına özel olarak 300 Dolarlık Buddy çok daha uygun fiyatlara temin edilecek. Buddy’nin pil ömrü hakkında bir bilgi verilmemiş ancak kablosuz şarj olduğunu belirtelim. Bu ürün hakkındaki yorumlarınızı merakla bekliyoruz. Yorumlar kısmından düşünceleriniz iletmeyi unutmayın.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow