hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    4 yaşındaki Baran Çelik sağ bulundu

    4 yaşındaki Baran Çelik sağ bulundu
    expand

    İstanbul'un Sarıyer ilçesinde dün piknik yaparken kaybolan 4 yaşındaki Baran Çelik Kemerburgaz'da sağ olarak bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarıyer'de ailesiyle piknik yaptığı sırada kaybolan 4 yaşındaki Baran Çelik, ormanlık alanda bulundu.

    Bahçeköy Kirazlıbent mevkisinde ormanlık alanda ailesiyle piknik yaparken dün akşam saatlerinde kaybolan çocuğun bulunması için jandarma ile sivil arama kurtarma ekiplerince yürütülen arama çalışmaları sona erdi.

    Baran Çelik, yaklaşık 15 saat süren çalışmalar sonucunda piknik yapılan yere yaklaşık 4 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda uyurken bulundu.

    Arama çalışmalarına katılan amca Mehdi Çelik, çocuğun bulunduğunu oluşturulan kriz masasına bildirdi. Haberi alan çocuğun ailesi, büyük mutluluk yaşadı.

    24 saat gözetim altında tutulacak

    Öte yandan Mehmet Çelik'in 24 saat gözetim altında tutulacağı bildirildi.

    Bahçeköy Kirazlıbent mevkisinde dün ailesiyle piknik yaparken kaybolan ve jandarma ile sivil arama kurtarma ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda ormanlık alanda uyurken bulunan çocuk, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Çocuk Acil Servisi'ne getirildi.

    Baba Mehmet Çelik, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, oğlunun kontrol amaçlı getirildiği hastanede 24 saat gözetim altında tutulacağını söyledi.

    Çelik, ormanlık alanda geçirdiği sürenin oğlunun psikolojisini olumsuz etkilediğini belirterek, "Oğlum, 16,5 saat yalnız kalmış, korkmuş, konuşmuyor. Bazı şeyler sordum. 'Sana ne alayım, ne istersin?' dedim, konuşmadı" dedi.

    Mehmet Çelik, hastanede çeşitli tahlillerin yapıldığını ancak hiçbirinin sonucunun henüz kendilerine ulaşmadığını kaydetti.

    Anne Katibe Çelik de oğlunun bulunmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Allah kimseye göstermesin bu acıyı. Herkes çocuğuna sahip çıksın. Biz çektik, kimse çekmesin. En sonu mutluydu yine" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow