hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    4 yaşındaki Nehir 6 gündür bulunamadı!

    4 yaşındaki Nehir 6 gündür bulunamadı
    expand

    Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 6 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmalarına, bugün sabahın erken saatlerinden itibaren yeniden başlandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçen çarşamba akşamı, Gürpınar İlçesi'ne  40 kilometre uzaklıktaki Kırkgeçit Mahallesi'nde evinin önünde oyun oynarken ortadan kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ın izine hala rastlanmadı.

    5 gündür mahalle ve çevresinde arama yapan askerler ile AFAD, UMKE ekipleri ve korucular, bugün sabahın erken saatlerinde yeniden çalışmalara başladı.

    İlk olarak köydeki kullanılmayan ahırlar ve tandır evlerine yeniden giren ekipler, tandırların içini de  kontrol etti.

    Kayıp Nehir'in annesinden yürek burkan istek

    AFAD ekip sorumlusu İbrahim Avcı, Nehir'in kaybolduğu günden bu yana Kırkgeçit Mahallesi'nde arama faaliyetinde bulunduklarını anımsatarak, çalışmalara 10 kişilik ekip ve dedektör köpeklerle
    destek verdiklerini söyledi.

    Çalışmalara katılan bütün ekiplerin ve vatandaşların şimdiye kadar 50 kilometrekarelik bir alanda arama tarama faaliyetinde bulunduğunu anlatan Avcı, "Mahallenin tamamını ve çevresindeki dağların hepsini aradık. Şimdiye kadar Nehir'in ayakkabıları dışında hiçbir bulguya rastlamadık. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bulunması yönünde halen umudumuz var" diye konuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow