hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Abdullah Gül'ün oğlu Erdoğan'ın şahit olduğu nikahla evlendi

    Abdullah Gülün oğlu Erdoğanın şahit olduğu nikahla evlendi
    expand

    Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Meclis Başkanı İsmet Yılmaz yaptığı düğünde dünya evine girdi. Düğün töreninde 45 dakika kalan Erdoğan nikahın kıyılmasının hemen ardından otelden ayrıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül'ün nikah şahidi oldu. Erdoğan ve Davutoğlu'nun konvoyları peş peşe düğünün yapılacağı Yeşilköy'deki WOW Otel'e saat 20.15 civarında geldi. Düğün törenine yaklaşık bin 500 konuk katıldı. Hacettepe Tıp Fakültesi son sınıf öğrenicisi Ahmet Münir Gül ile Zehra Ayşe Karadere çiftinin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ve Meclis Başkanı İsmet Yılmaz yaptı. Çiftin nikahını ise İBB Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

    Çiçek yerine ağaç dikin talebi

    Abdullah Gül, düğün sırasında konuklara kısa bir konuşma yaparak katılımlarından dolayı teşekkür etti. Genç çiftin ise, nikah merasimine çelenk ve çiçek gönderilmemesini bunun yerine Kayseri'deki Abdullah Gül Üniversitesi'nin yeni kampüsünün ağaçlandırılmasına katkıda bulunulmasını istediği öğrenildi.

    Yaklaşık bin beş yüz davetlinin katıldığı nikah töreni Kuran-ı Kerim tilaveti başlayıp nikah töreni ile son buldu. Davetlilere nikah şekeri yerine Hz. Muhammed'e sevgi, bağlılık ve özlemi ifade eden Hilye-i Şerif'ler dağıtıldı.

    Abdullah Gülün oğlu Erdoğanın şahit olduğu nikahla evlendi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Erdoğan düğünde 45 dakika kaldı

    Düğün törenine saat 20.15 sıralarında gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan nikahın kıyılmasının hemen ardından saat 21.00 civarında otelden ayrıldı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selefi Abdullah Gül ile kameralara yansıyan son görüşmesi 19 Haziran'da, Süleyman Demirel'in Ankaradaki cenaze töreninde gerçekleşmişti. Meclis Başkanı Cemil Çicek'in makamında bir saat konuşmuşlardı. Abdullah Gül, kurucusu olduğu AK Parti'nin 14. kuruluş yıl dönümü kutlamasına da "sehven" davet edilmemişti.

    Abdullah Gülün oğlu Erdoğanın şahit olduğu nikahla evlendi

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow